Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] A6 C7 3.0TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to znaczy skrzynia wyregulowana jak tam nie ma zadnych mozliwosci regulacji, zapytaj o nowy soft bo ciolki sami nie wiedza ze juz jest cos nowszego niz w samochodzie. ale przynajmniej masz temt z glowy najakis czas

Opublikowano
  • Autor

jak to powiedział mistrz serwisu - "Soft został sprawdzony i zostały ustawione nastawy początkowe"

Opublikowano

Dobrze, że masz teraz spokój, czyli skrzynia już nie szarpie przy zmianie biegów?

Opublikowano
  • Autor

póki co nie ale na mieście nie ma gdzie bardzo sprawdzić, tak naprawdę jak trasę zrobię to będę wiedział na 100% czy jest ok

Opublikowano

a tak serio to gadałem z bratem i chyba faktycznie po 2latach trzeba będzie sprzedać auta, bo kuźwa jakby się tak zaczęło sypać to kto na to wyrobi. sam s-tronic 29tys pln plus wymiana, na gwarancji mi to wisi ale gdyby nie było to masakra

a co stoi na przeszkodzie zeby wykupic gwarancje rozszerzona nawet na 5lat/150k km?

Opublikowano

a tak serio to gadałem z bratem i chyba faktycznie po 2latach trzeba będzie sprzedać auta, bo kuźwa jakby się tak zaczęło sypać to kto na to wyrobi. sam s-tronic 29tys pln plus wymiana, na gwarancji mi to wisi ale gdyby nie było to masakra

a co stoi na przeszkodzie zeby wykupic gwarancje rozszerzona nawet na 5lat/150k km?

taka przeszkoda że gwarancję producenta żeby kupić dłuższą to trzeba to zrobić przy konfiguracji bo teraz już za późno - zostaje tylko gwarancja w sensie ubezpieczenie :whistling:

Opublikowano
  • Autor

taka przeszkoda że gwarancję producenta żeby kupić dłuższą to trzeba to zrobić przy konfiguracji bo teraz już za późno - zostaje tylko gwarancja w sensie ubezpieczenie :whistling:

dokładnie

Opublikowano

A co stało na przeszkodzie żeby ja wtedy kupić ;-)

To stowka na racie więcej wiec koszt żaden, a na pewno ułatwi wcześniejszą sprzedaż auta.

Opublikowano

Jak ja zamawiałem swoje to jeszcze tego w ofercie nie było :whistling:

Opublikowano
  • Autor

To stowka na racie więcej wiec koszt żaden, a na pewno ułatwi wcześniejszą sprzedaż auta.

nic nie stało na przeszkodzie ale moje B8 ma już prawie 4 lata i absolutnie nic mu się nie dzieje i jeździ bez usterek cały czas, idąc tym torem uważałem za bezsens wydawanie 7tys za przedłużenie gwarancji co w BMW jest za free. Niestety się pomyliłem.

Opublikowano

No i dalej puka stuka czy przestalo?

Swoja droga ciekawe czy takie pukanie stukanie jest tez w A7...

Opublikowano
  • Autor

nic nie puka ale zobaczymy jak długo....

Opublikowano

nic nie stało na przeszkodzie ale moje B8 ma już prawie 4 lata i absolutnie nic mu się nie dzieje i jeździ bez usterek cały czas, idąc tym torem uważałem za bezsens wydawanie 7tys za przedłużenie gwarancji co w BMW jest za free. Niestety się pomyliłem.

W becie jedynie przeglady masz za free w zaleznosci od opcji. W standardzie jest ta najkrotsza i najuboższa.

Tematy gwarancyjne sa free jak sie pakiet wykupi :)

Opublikowano

Kuredu: az przykro czytac o Twoich przejsciach. Coraz bardziej negatywnie nastawiam sie do nowych aut.. Nie znam za bardzo polskiej kwestii gwaracji ale jak wiadomo Polska to nie elegancja francja. Tutaj nie ma tak latwo z naprawami gwarancyjnymi jak np w Norwegii. Dobrze ze ja wszystko co sie psulo w bialasie robilem na bierzaco w ASO na gwaracji bo jakby to wszystko wyszlo po gwaracji to nie wiem jakbym do tego podszedl..

Jeszcze do wakacji myslalem o fabrycznie nowym Audi w leasingu/kredycie ale jakos bardziej przewawiaja do mnie starsze auta. :facepalm:

Jezdzilem kilka razy A6 C6 i C7 240 jaki ponad 300konnymi ale to wszystko bylo w automacie i jakos nie moge sie sie przekonac..

Moze jeszcze nie ten wiek.. :wink:

Wole normalne heblowanie biegami bo wiem ze przynajmniej ja rzadze tym autem.

Za to RS6 C6 w automacie daje tak czy siak super frajde z jazdy ale nadal wedlug mnie najwiekszym minusem tego auta to automatyczna skrzynia.

Jakis chyba staroswiecki sie stalem ostatnio :polew:

Opublikowano

Wczoraj minalem sie z bialym sedanem w S-line'ie na rotorach.

Wygladal super, ale jakos caly czas nie moge sie przekonac do d*py tego samochodu.

Choc w jasnym kolorze wyglada zdecydowanie lepiej niz w ciemnym to i tak nawet ze zderzakiem S-line'owym tyl prze linie swiatel jakos mi nie lezy :-/

Opublikowano
  • Autor

mój brat ma zderzak s-line z tyłu i powiem szczerze że poza dokładką spojlera nie wiele się różni, ja tam praktycznie nie widzę różnicy

Opublikowano

kuredu masz moze jakas sesje obu waszych a6 ?

gdzie widac je przy sobie

( pomijam te zdjecia ktore kiedys wrzucales )

ps. jak wychodzi spalanie po miescie po takim okresie ?

Opublikowano
  • Autor

w sumie to jeszcze nie robiliśmy wspólnej sesji, ale trzeba będzie zrobić,

co do spalania to nic się nie zmienia od 12L przy małym natężeniu ruchu nawet do 17-18L przy pałowaniu i dużym ruchu

na trasie przy normalnej jeździe poniżej 10L nie udało mi się zejść

Opublikowano

kuredu s4/5 złamane - program na około 430KM się zrobiło - niestety jeżeli a6 ma ten sam sterownik co a7 to dalej lipa :kwasny:

Opublikowano

a kto go zlamal ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.