Reniu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Aby zmieścić to koło z tyłu musiałby chyba wyrezać double-rs'a
slepy Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 te tylne to robią robotę :> tylko guma na nich za szeroka, naciąg by spasił
topor Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 jest opcja na inne koło... z tym ze tył seroki... taki szybki szot dzisiejszy;) Uploaded with ImageShack.us
topor Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 Hehe znam to miejsce jest całkiem good:D
Ans Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Czemu na tym zdjęciu , jakies auto zasłania graffiti ? też ludzie nie wiedzą gdzie parkować
topor Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 co tam Ci znowu w oko wpadło mercedes alphard... jakis cas temu polowal na nie Criss tak w miedzyczasie doszedł w koncu kluczyk od Lamborghini, centralny z pilota:D (w koncu) a jutro rezanko US headlight
topor Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 tak czy siak mniej jej niz avusow. z Tym ze avus to pancerna felga, niewiadomo co tamtymi
Pucek Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 co tam Ci znowu w oko wpadło mercedes alphard... jakis cas temu polowal na nie Criss tak w miedzyczasie doszedł w koncu kluczyk od Lamborghini, centralny z pilota:D (w koncu) a jutro rezanko US headlight jaki centralny z pilota? ori? zakodowałeś tylko kluczyk? pytam bo niestety mam polifta bez scyzoryka, no i chcę dołożyć scyzoryk i nie wiem jak to najlepiej ogarnąć btw. napisz na jakich falach chodzi Twój kluczyk... 433 czy 433.92 MHZ?
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 co tam Ci znowu w oko wpadło mercedes alphard... jakis cas temu polowal na nie Criss tak w miedzyczasie doszedł w koncu kluczyk od Lamborghini, centralny z pilota:D (w koncu) a jutro rezanko US headlight skad i za ile wyrwałeś US Lampiony gadaj , chyba że swoje przerabiasz , dej no patent A ALPHARDY, bardzo przyjemna felga, chociaż nie wiem czy nie widziałbym u Ciebie tych od SLRa :gwizdanie:
topor Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 co tam Ci znowu w oko wpadło mercedes alphard... jakis cas temu polowal na nie Criss tak w miedzyczasie doszedł w koncu kluczyk od Lamborghini, centralny z pilota:D (w koncu) a jutro rezanko US headlight jaki centralny z pilota? ori? zakodowałeś tylko kluczyk? pytam bo niestety mam polifta bez scyzoryka, no i chcę dołożyć scyzoryk i nie wiem jak to najlepiej ogarnąć btw. napisz na jakich falach chodzi Twój kluczyk... 433 czy 433.92 MHZ? z centralka to była taka historia ze kiedyś kolezka przy jakims rezaniu zrobil mi ware i modul komfortu poszedl sie jebac: czytaj centralka z pilota i domykanie szyb nie działa ... i zamiast kupować centralke z modułem zrobilem zwyklego pilota który jakos się spisuje. kluczyk 433MHz co tam Ci znowu w oko wpadło mercedes alphard... jakis cas temu polowal na nie Criss tak w miedzyczasie doszedł w koncu kluczyk od Lamborghini, centralny z pilota:D (w koncu) a jutro rezanko US headlight skad i za ile wyrwałeś US Lampiony gadaj , chyba że swoje przerabiasz , dej no patent A ALPHARDY, bardzo przyjemna felga, chociaż nie wiem czy nie widziałbym u Ciebie tych od SLRa :gwizdanie: kiedys lampiony US mialy wpasć, ale one troche inaczej świecą, rezam świecące kierunki na pomaranczowej zarówce dwuwł.
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 kiedys lampiony US mialy wpasć, ale one troche inaczej świecą, rezam świecące kierunki na pomaranczowej zarówce dwuwł. A myślałem że dokładasz, ten pomarańczowy odblask , bo tak bym sobie tez wyrezał, ja bede robił swoje w następnym roku, bo mam plan na Bixa, i nietypowe malowanie
aju Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 rezam świecące kierunki na pomaranczowej zarówce dwuwł. zrezasz mi takie cudo?
michu93 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ja bym chętnie zobaczył jak wygląda czarny reflektor polifta US.
topor Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 rezam świecące kierunki na pomaranczowej zarówce dwuwł. zrezasz mi takie cudo? zrezane... jakies 7 min temu wrócilem z garazu;) efekt dla mnie powalający i wlaczam i wyłaczam kierunki US kiedy najdzie mnie ochota i wszystko sterowane ori przyciskiem:d
Kowi87 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 noi to siekierka moze fotki pokazesz albo jakis film ? a nie sie opierdalasz dokładnie bo ja to nawet nie wiem o co chodzi pokaż tą nowość
Rekomendowane odpowiedzi