Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby zmieścić to koło z tyłu musiałby chyba wyrezać double-rs'a :kox:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

te tylne to robią robotę :>

Opublikowano

Cos jak tu:

vwwb2.jpg

Opublikowano

te tylne to robią robotę :>

tylko guma na nich za szeroka, naciąg by spasił :naughty:

Opublikowano

jest opcja na inne koło... z tym ze tył seroki...:(

taki szybki szot dzisiejszy;)

graffkl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

co tam Ci znowu w oko wpadło :naughty:

Opublikowano

Hehe znam to miejsce :naughty:

jest całkiem good:D

Opublikowano

Czemu na tym zdjęciu , jakies auto zasłania graffiti ? :P

też ludzie nie wiedzą gdzie parkować :polew:

Opublikowano

mercedes alphard...:) jakis cas temu polowal na nie Criss

tak w miedzyczasie doszedł w koncu kluczyk od Lamborghini, centralny z pilota:D (w koncu) a jutro rezanko US headlight :naughty:

Opublikowano

taka już popularna felga :decayed:

Opublikowano

tak czy siak mniej jej niz avusow. z Tym ze avus to pancerna felga, niewiadomo co tamtymi

Opublikowano

tak w miedzyczasie doszedł w koncu kluczyk od Lamborghini, centralny z pilota:D (w koncu) a jutro rezanko US headlight :naughty:

jaki centralny z pilota? ori? zakodowałeś tylko kluczyk?

pytam bo niestety mam polifta bez scyzoryka, no i chcę dołożyć scyzoryk i nie wiem jak to najlepiej ogarnąć :rolleyes:

btw. napisz na jakich falach chodzi Twój kluczyk... 433 czy 433.92 MHZ?

Opublikowano

skad i za ile wyrwałeś US Lampiony :evil: gadaj :kox:, chyba że swoje przerabiasz :mysli:, dej no patent :naughty:

A ALPHARDY, bardzo przyjemna felga, chociaż nie wiem czy nie widziałbym u Ciebie tych od SLRa :gwizdanie:

Opublikowano

jaki centralny z pilota? ori? zakodowałeś tylko kluczyk?

pytam bo niestety mam polifta bez scyzoryka, no i chcę dołożyć scyzoryk i nie wiem jak to najlepiej ogarnąć :rolleyes:

btw. napisz na jakich falach chodzi Twój kluczyk... 433 czy 433.92 MHZ?

z centralka to była taka historia ze kiedyś kolezka przy jakims rezaniu zrobil mi ware i modul komfortu poszedl sie jebac: czytaj centralka z pilota i domykanie szyb nie działa ... i zamiast kupować centralke z modułem zrobilem zwyklego pilota który jakos się spisuje. kluczyk 433MHz

skad i za ile wyrwałeś US Lampiony :evil: gadaj :kox:, chyba że swoje przerabiasz :mysli:, dej no patent :naughty:

A ALPHARDY, bardzo przyjemna felga, chociaż nie wiem czy nie widziałbym u Ciebie tych od SLRa :gwizdanie:

kiedys lampiony US mialy wpasć, ale one troche inaczej świecą, rezam świecące kierunki na pomaranczowej zarówce dwuwł.:)

Opublikowano

kiedys lampiony US mialy wpasć, ale one troche inaczej świecą, rezam świecące kierunki na pomaranczowej zarówce dwuwł.:)

A myślałem że dokładasz, ten pomarańczowy odblask :wink4:, bo tak bym sobie tez wyrezał, ja bede robił swoje w następnym roku, bo mam plan na Bixa, i nietypowe malowanie :decayed:

Opublikowano
rezam świecące kierunki na pomaranczowej zarówce dwuwł.

:slina: zrezasz mi takie cudo?

Opublikowano

ja bym chętnie zobaczył jak wygląda czarny reflektor polifta US. :mysli:

Opublikowano
rezam świecące kierunki na pomaranczowej zarówce dwuwł.

:slina: zrezasz mi takie cudo?

zrezane... jakies 7 min temu wrócilem z garazu;) efekt dla mnie powalający i wlaczam i wyłaczam kierunki US kiedy najdzie mnie ochota i wszystko sterowane ori przyciskiem:d

Opublikowano

noi to siekierka moze fotki pokazesz albo jakis film ? :decayed: a nie sie opierdalasz :decayed:

dokładnie bo ja to nawet nie wiem o co chodzi pokaż tą nowość :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...