Reggi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 hehe nie no gdzie... ale co bedzie to tajemnica;) pochwale sie w swoim czasie. Pogadamy jutro na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 no to kolejne przeciwmgłowe czerwone :> p.s. w prawej lampie jest meijsce na żarówke do przeciwmgłowych? może też pomyśle nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 ja wiem co topor chce wyrezac .... chce miec wersje usa sory topor ale tajemnicy juz nie masz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja wiem co topor chce wyrezac .... chce miec wersje usa sory topor ale tajemnicy juz nie masz ;] no, no gadał już o tym, tylko chciał kupic cale lampki z USA, ale pewnie nie znalazl i bedzie rezał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 eee d*pa nie trafiliscie;p ale ze usa przod bedzie to tez racja!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 tylko nie mow ze LED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 al`a Espania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 nic nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 ha czyli dobry trop , dobra nie pytam wiecej poczekam na efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Topor wie jaki będzie trend w 2009 i założy dzielone Boscha sprzed liftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 jak wlozysz diody na przod to masz odrazu w lep ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 jak wlozysz diody na przod to masz odrazu w lep ode mnie No i mod wzioł w łeb :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 jak wlozysz diody na przod to masz odrazu w lep ode mnie , moze wymysli cos orginalnego, nie stresuj chlopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 jak bedzie presja to sie przylozy i zrobi to porzadnie i wymysli dobry mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Panie;p odpimpaj sie ode mnie;p nic co CI sie nie spodoba nie bedzie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 mam nadzieje.... to guza tez nie bedzie zartuje oczywiscie KALOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 22:42_________________________________________________zeby nie bylo niedomowien;p a zarazem bedzie mala podpowiedznia nie zakladam nic do auta co nie jest ORI;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 juz wiem .... hahahaha wiem wiem wiem w spotach lubuskich napisales chlopaki... w koncu zmieniam fure ba B6: :gwizdanie: http://allegro.pl/item476866436_audi_a4_1996_2_8_v6_gaz_quattro.html wiec pewnie sie tym zafascynowales i kupujesz ori przednie swiatla z b6 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 jakby co to mam takie jak nowe do sprzedania :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi