Flyer Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 i wez spytaj tych [CENZURA] o carbon w b5. ale S4. nie rs4 Hmm.. oni Cie raczej nie obrazaja, wiec hamuj sie troche na publicznym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 kropka mu ! kropka ! dawno kropek nie widzialem hehe sam kiedys mialem kropke i potem bylem pokorny jak baran`ek ;] niech sie mlodzian uczy pokory troche niech mi ktos napisze na pw co byla za slowo tam gdzie teraz jest [cenzura] :> ps. ja tez ostatnio przeklnalem na forum za co bardzo przepraszam ( szczerze ) ale bylo to w cytacie zeby nie bylo OT to: ladna a4 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 bardzo prezpraszam Michalku za swoj naganny wystepek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 nie pytalem ale jutro moge podjechac tez bo bede miec prawie caly dzien wolny... postaram sie o tobie nie zapomniec heeh byłbym wdzięczny, za kratki, i ten kolor, topor robi się z Ciebie drugi Carbonowy chłpiec, zaraz po Ragga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 slepy:D Karbon to ja mam na drugie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 slepy:D Karbon to ja mam na drugie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ps. ja tez ostatnio przeklnalem na forum za co bardzo przepraszam ( szczerze ) ale bylo to w cytacie Tu nie chodzi o przeklinanie, bo nikt forum nie cenzuruje, ale nazywanie ludzi z aso pedałami [jak to kolega wyzej zrobil] - to chyba lekko nie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 slepy kratki rs4 boczne do zderzaka rs4 ;] 200zl - sztuka karbonu do s4 w aso nie znaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 nie mam pytan:/ zamknijmy temat Aso bo znow Flayer zrowna mnie z ziemia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 nie mam pytan:/ zamknijmy temat Aso bo znow Flayer zrowna mnie z ziemia :gwizdanie: Moja xywa jest tak trudna w zapisie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 zejdz ze mnie. temat dotyczy mojego auta a nie Twojej XYWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 slepy kratki rs4 boczne do zderzaka rs4 ;] 200zl - sztuka karbonu do s4 w aso nie znaja no cena powala, a o środkową nie pytałeś, może czasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 slepy.. rezasz zderzak od rsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 slepy kratki rs4 boczne do zderzaka rs4 ;] 200zl - sztuka karbonu do s4 w aso nie znaja no cena powala, a o środkową nie pytałeś, może czasem? nie pytalem bo chciales tylko te dwie ;p topor tez sobie daj juz na luz ;] lepiej powiedz kiedy odbierasz swoj carbonowy zderzak z s4 ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 zderzak.. jakos moze za tydzien, jak jorg skonczy dzialac.. :kox: a z czym ja mam dac spokoj?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 slepy.. rezasz zderzak od rsa? nie modzę tylko kratki w zderzak, tak żeby do grilla pasowało, na zderzak od RS szkoda mi kasy do tego wózka, może w następnym A4[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:16_________________________________________________ slepy kratki rs4 boczne do zderzaka rs4 ;] 200zl - sztuka karbonu do s4 w aso nie znaja no cena powala, a o środkową nie pytałeś, może czasem? nie pytalem bo chciales tylko te dwie ;p no to jakbyś przypadkiem był w ASO to możesz podpytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 xenon wyrezany:) jutro dodam jakies sensowne fotki;) :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 xenon wyrezany:) jutro dodam jakies sensowne fotki;) :kox: no to czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 no , no Topor , co raz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 No podał nam takie info żebyś my spać nie mogli a fotki jutro dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi