Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

topor

Rekomendowane odpowiedzi

hehe:) kolor mojej audiki to LORBEERGRUN:) -wawrzynowa zielen:) w razie W:) a jesli chodzi o zawiaj to tylko kwesta czasu:) tygodni lub nawet dni:) pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

no to czekamy na zawias :) powiedz mi ile ci pali na tych 17stkach, bo u mnie spalanie podskoczylo jak przesiadlem sie z 15 na 17 :( tylko napisz realnie bo chcial bym sobie porownac.

ja cwicze glownie jazde po miescie:) spalanie mi spadlo (wczesniej mialem 18") i tyeraz wychodzi jakos niecale 7 litrow:)

a no to podobnie jak u mnie :) cos kolo 6,5 mi wyszlo ost. ale ropka idzie do gory masakra po 4,73 wczoraj lalem :D cos mi sie wydaje ze bedzie trzeba oszczednosci kupowac od tirowcow <lol> hehehe

hehe co do paliwka to framatu nie ma:) moi rodzice maja firme transportowa;) wiec zawsze cos mi tam skapnie:D

no mi tez by pasowalo ze by cos od czasu do czasu skapnelo :D to ja na twoim miejscu bym 2,5 tdi zasadzil :D

2.5 ponoc silnik awaryjny:) przy 120tys zdarzaja sie wszelakie wycieki a u mnie przy 190tys ani kropli oleju:) [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 22:30 _________________________________________________tak z nudów:

cd047c15bd3addc3.jpg

hehe:) gleba bedzie...::D lusterka chrom:D no i moze grill od S4:) ale na samym poczatku szybki:)

dobre te nowe fotki

i cos nas laczy

oboje mamy a4 i oboje mamy Anie :decayed:

No no Zielona Góra szaleje już 3 dodał fotki z modelką :naughty: Tak trzymać chłopaki :polew:

topor piękna furka i super felga, właśnie taka mnie interesuje :wink4: Nowe fotki bardzo fajne :good: A co Ci tam wisi na "oczku" holowniczym na 5 fotce? :mysli::naughty:

to jest kaczka ! znak rozpoznawczy niektorych zielonogorzan

jest to kaczka z promocji wc kaczki czy czegos takiego ;)

niestety kaczka ma jedna wade .... odpada przy wyzszych predkosciach i co chwile zakladac trzeba nowy model :tongue4:

Napisałeś, iż chcesz felgi S-line ale te Twoje obecne też są bardzo ładne, przynajmniej mi się bardzo podobają :good:

No i żabowatość Twojej Żaby jest także mnie zadowalająca :)

Zdjęcie z Republika Polen to conajmniej jak z Młodych Wilków!

Powodzenia na drodze.

dobre te nowe fotki

i cos nas laczy

bo A4 jak i ANie sa najlepsze:) :D:D:D

dobre te nowe fotki

i cos nas laczy

No no Zielona Góra szaleje już 3 dodał fotki z modelką :naughty: Tak trzymać chłopaki :polew:

topor piękna furka i super felga, właśnie taka mnie interesuje :wink4: Nowe fotki bardzo fajne :good: A co Ci tam wisi na "oczku" holowniczym na 5 fotce? :mysli::naughty:

ja juz dwie zgubilem:) jedna w drodze do Marsylii:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...