topor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 hehe:) kolor mojej audiki to LORBEERGRUN:) -wawrzynowa zielen:) w razie W:) a jesli chodzi o zawiaj to tylko kwesta czasu:) tygodni lub nawet dni:) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelus_DT Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 no to czekamy na zawias powiedz mi ile ci pali na tych 17stkach, bo u mnie spalanie podskoczylo jak przesiadlem sie z 15 na 17 tylko napisz realnie bo chcial bym sobie porownac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 ja cwicze glownie jazde po miescie:) spalanie mi spadlo (wczesniej mialem 18") i tyeraz wychodzi jakos niecale 7 litrow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelus_DT Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 a no to podobnie jak u mnie cos kolo 6,5 mi wyszlo ost. ale ropka idzie do gory masakra po 4,73 wczoraj lalem cos mi sie wydaje ze bedzie trzeba oszczednosci kupowac od tirowcow <lol> hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 hehe co do paliwka to framatu nie ma:) moi rodzice maja firme transportowa;) wiec zawsze cos mi tam skapnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 to niech mi tez skapnie Karolku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelus_DT Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 no mi tez by pasowalo ze by cos od czasu do czasu skapnelo to ja na twoim miejscu bym 2,5 tdi zasadzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 2.5 ponoc silnik awaryjny:) przy 120tys zdarzaja sie wszelakie wycieki a u mnie przy 190tys ani kropli oleju:) [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 22:30 _________________________________________________tak z nudów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 wiesz, rownie dobrze można powiedziec ze twoja turbina lada dzien siadze, pozatym ładne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 nie sziadze bo mam nowa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Dzisiaj widzialem autko poraz pierwszy na zywo i naprawde sie prezentuje,wszystko ze sobo sie ladnie komponuje jedynie kwestia posadzenia go troszke ale z tego co wiem to juz nie dlugo bedzie gleba :> (niewspomne o wypucowanym wydechu :th:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 hehe:) gleba bedzie...: lusterka chrom:D no i moze grill od S4:) ale na samym poczatku szybki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 śliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 haaha ta... piekna seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 dobre te nowe fotki i cos nas laczy oboje mamy a4 i oboje mamy Anie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 dobre te nowe fotki i cos nas laczy oboje mamy a4 i oboje mamy Anie No no Zielona Góra szaleje już 3 dodał fotki z modelką Tak trzymać chłopaki topor piękna furka i super felga, właśnie taka mnie interesuje Nowe fotki bardzo fajne A co Ci tam wisi na "oczku" holowniczym na 5 fotce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 to jest kaczka ! znak rozpoznawczy niektorych zielonogorzan jest to kaczka z promocji wc kaczki czy czegos takiego niestety kaczka ma jedna wade .... odpada przy wyzszych predkosciach i co chwile zakladac trzeba nowy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Napisałeś, iż chcesz felgi S-line ale te Twoje obecne też są bardzo ładne, przynajmniej mi się bardzo podobają No i żabowatość Twojej Żaby jest także mnie zadowalająca Zdjęcie z Republika Polen to conajmniej jak z Młodych Wilków! Powodzenia na drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 dobre te nowe fotki i cos nas laczy oboje mamy a4 i oboje mamy Anie bo A4 jak i ANie sa najlepsze:) :D:D dobre te nowe fotki i cos nas laczy oboje mamy a4 i oboje mamy Anie No no Zielona Góra szaleje już 3 dodał fotki z modelką Tak trzymać chłopaki topor piękna furka i super felga, właśnie taka mnie interesuje Nowe fotki bardzo fajne A co Ci tam wisi na "oczku" holowniczym na 5 fotce? ja juz dwie zgubilem:) jedna w drodze do Marsylii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelus_DT Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 no sle gdzie ten obiecany zawias...???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi