A-rek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 a jaki jest koszt zrobienia z AFN/AVG 160 PS?
topor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 turbawka awx, wtryski, cooler, + program, cen przyblizoneych nie znam:)
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 a jaki jest koszt zrobienia z AFN/AVG 160 PS? dmuchawka z 1200zł wtryski drugie tyle fmic kolejny klocek kolektor nowy lub czyszczenie najlepiej wywalić egr i kata no i program jakieś 1000zł mówię tutaj o całej robociźnie we własnym zakresie oczywiście i na przykładach z własnego doświadczenia [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 19:40_________________________________________________ja narazie zainwestowałem w to jakieś 3600zł łącznie i teraz kolejne 300zł na korekte... zobaczymy co wyjdzie
Kowi87 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 a jaki jest koszt zrobienia z AFN/AVG 160 PS? bez dojsć znajomosci szykujesz 4tys+ Topor a nad gwintem to jakim myslisz
topor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 dokładnie Kowi KW tylko i wylacznie
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 pamiętaj że jak będziesz kupował to dla mnie też
topor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 SOMES:D od wczoraj dziala to w dwie strony:>
Michał Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 dmuchawka z 1200złwtryski drugie tyle fmic kolejny klocek kolektor nowy lub czyszczenie najlepiej wywalić egr i kata no i program jakieś 1000zł ja bym do tego dołożył jeszcze mocniejsze sprzęgło i jak już się bawić z kolektorem to AWX'a wrzucić
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 no tak ja sprzęgła nie liczyłem bo mam automat :gwizdanie: kolektor przeczyściłem zrobiłem jak nowy i od razu inaczej oddycha
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Za kazde nastepne dyskusje poza tematem AUTA beda kropki. Do dyskusji o tuningu macie osobny dzial. Dziekjemy za uwage.
SoMeS Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Za kazde nastepne dyskusje poza tematem AUTA beda kropki. Do dyskusji o tuningu macie osobny dzial. Dziekjemy za uwage. no ale jeżeli jak to ładnie nazwałeś "tuning" dotyczy samochodu o którym jest wątek to nie rozumiem o co Ci chodzi
topor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 SMS odpuść po przygarniesz kropka:D a tak na marginesie zeby nie bylo ze nie na temat auta.... nowa fotencja
Iverson Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 no brak gleby razi , put it down bitch :decayed:
Cristoforo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 SMS odpuść po przygarniesz kropka:D a tak na marginesie zeby nie bylo ze nie na temat auta.... nowa fotencja fotka z Nowej Soli jakos sie nazywa ten cały "park"
Michał Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 powiem tak... na tym zawiasie wyglada gorzej niż moja :decayed:
topor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 no brak gleby razi , put it down bitch :decayed: po ziemie dopiero. SMS odpuść po przygarniesz kropka:D a tak na marginesie zeby nie bylo ze nie na temat auta.... nowa fotencja fotka z Nowej Soli jakos sie nazywa ten cały "park" fota Makro ZIelona Góra:) "kreska" :gwizdanie: powiem tak... na tym zawiasie wyglada gorzej niż moja :decayed: Michał.. bo sie przestaniemy kolegowac:D... poki co musi byc jak jest, zbieram graty na AVG++ a na wszystko jednoczesnie nie da sie zarobic;p
Michał Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 zbieram graty na AVG++ no wreszcie na jaką moc/moment masz chrapkę? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 21:56_________________________________________________a żeby nie było OT, ładne masz to autko
Rekomendowane odpowiedzi