Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 nieee ;( to na co czekasz ja za jakieś 3tyg bede miał u siebie niżej
topor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 ja za 3 tyg. musze miec nizej, inne kolo, klape usa na aucie, ciemne szyby plus cos jeszce
mrogal Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja za 3 tyg. musze miec nizej, inne kolo, klape usa na aucie, ciemne szyby plus cos jeszce jedziesz z koksem czarnuchu :good: :naughty:
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja za 3 tyg. musze miec nizej, inne kolo, klape usa na aucie, ciemne szyby plus cos jeszce A nie masz czasem drugiej takiej osłonki na zbiorniczek ABS, bo u mnie zaczynaja pod maske patrzeć przy kontrolach a przetwornice widać jak bys znalazł to daj no na G hasło
topor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 ja za 3 tyg. musze miec nizej, inne kolo, klape usa na aucie, ciemne szyby plus cos jeszce jedziesz z koksem czarnuchu :good: :naughty: lubieee tooooooo ja za 3 tyg. musze miec nizej, inne kolo, klape usa na aucie, ciemne szyby plus cos jeszce A nie masz czasem drugiej takiej osłonki na zbiorniczek ABS, bo u mnie zaczynaja pod maske patrzeć przy kontrolach a przetwornice widać jak bys znalazł to daj no na G hasło niestety oslon juz nima ;(
mrogal Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja za 3 tyg. musze miec nizej, inne kolo, klape usa na aucie, ciemne szyby plus cos jeszce A nie masz czasem drugiej takiej osłonki na zbiorniczek ABS, bo u mnie zaczynaja pod maske patrzeć przy kontrolach a przetwornice widać jak bys znalazł to daj no na G hasło se pod lampy schowaj
topor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 ja za 3 tyg. musze miec nizej, inne kolo, klape usa na aucie, ciemne szyby plus cos jeszce A nie masz czasem drugiej takiej osłonki na zbiorniczek ABS, bo u mnie zaczynaja pod maske patrzeć przy kontrolach a przetwornice widać jak bys znalazł to daj no na G hasło se pod lampy schowaj wlacha... ja tak mam i problemu brak
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja za 3 tyg. musze miec nizej, inne kolo, klape usa na aucie, ciemne szyby plus cos jeszce A nie masz czasem drugiej takiej osłonki na zbiorniczek ABS, bo u mnie zaczynaja pod maske patrzeć przy kontrolach a przetwornice widać jak bys znalazł to daj no na G hasło se pod lampy schowaj Nima czasu na rzeźbe :gwizdanie: a tak to ładnie by plastikiem zasłonił Topor a jak rezanko w silniku
Buszek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 topor tylko nie załóż takich jak ja będę, bo dalej nic z rarytasu nie będzie mysle ze nie wstrzelimy sie w te same.. ...poki co przysla nowa blaszka we wtorek lakernik i heja;) po co lakiernik mi tam by kolor pasowal warto malowac? zawsze mozesz oddac komus
topor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 silnik powoli... w piatek odbieram juz ciezarowke... ubezpieczenie, leasing itd... nie ma tak dobrze ze na wszytsko starcza:D [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 18:16_________________________________________________buszek... co jak co... ale klapy za chuuu nikomu nie oddam:D
topor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 amerykanki tylko takie byly to ich urok [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 18:39_________________________________________________poza tym ta klapa jest z s4 polifta;)
SoMeS Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ciemne szyby na wieś się przeprowadzasz? ejj ejj ejj [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 19:17_________________________________________________to za 3 tygodnie fajnie się będzie działo na forum widzę
Nowak_zg Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ciemne szyby na wieś się przeprowadzasz? masz cos do ciemnych szyb :bicz3: co do ciemnych szyb - tak ale lekko przy twoim kolorze co do klapy - co do gwintu ... mam nadzieje ze bedzie szybko bo czekam z niecieprliwoscia na to co do zmieny felg ... znajac model i rozmiar wiem ze robisz blad :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 masz cos do ciemnych szyb :bicz3: co do ciemnych szyb - tak ale lekko przy twoim kolorze co do klapy - co do gwintu ... mam nadzieje ze bedzie szybko bo czekam z niecieprliwoscia na to co do zmieny felg ... znajac model i rozmiar wiem ze robisz blad :gwizdanie: i zapomniałeś dodać że jak ściema to po całości jakie felgi?
topor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 nowak ciiiiicho bo ci ranty w prosiakach poobdzieram:D co do szyb -bedzie bardzo delikutasna sciema wszytskich szyb a co do gleby, -trzeba czekac.
SoMeS Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 nowak ciiiiicho bo ci ranty w prosiakach poobdzieram:D co do szyb -bedzie bardzo delikutasna sciema wszytskich szyb a co do gleby, -trzeba czekac. na co czekasz? dawaj na glebe ją mów co za felga bo sam się przymierzam do 19 teraz
topor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 wsyzstko w swoim czasie, poki co podniecam sie truckiem
SoMeS Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wsyzstko w swoim czasie, poki co podniecam sie truckiem to może zechcesz się ustawić na kreskę z moim?
Rekomendowane odpowiedzi