Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieee ;(

to na co czekasz :kox: ja za jakieś 3tyg bede miał u siebie niżej :decayed:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja za 3 tyg. musze miec nizej, inne kolo, klape usa na aucie, ciemne szyby plus cos jeszce :kox:

Opublikowano

ja za 3 tyg. musze miec nizej, inne kolo, klape usa na aucie, ciemne szyby plus cos jeszce :kox:

jedziesz z koksem czarnuchu :good: :good: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

A nie masz czasem drugiej takiej osłonki na zbiorniczek ABS, bo u mnie zaczynaja pod maske patrzeć przy kontrolach a przetwornice widać :disgust: jak bys znalazł to daj no na G hasło :decayed:

Opublikowano

jedziesz z koksem czarnuchu :good: :good: :naughty: :naughty: :naughty:

lubieee tooooooo

A nie masz czasem drugiej takiej osłonki na zbiorniczek ABS, bo u mnie zaczynaja pod maske patrzeć przy kontrolach a przetwornice widać :disgust: jak bys znalazł to daj no na G hasło :decayed:

niestety oslon juz nima ;(

Opublikowano

se pod lampy schowaj :przebiegly:

Opublikowano

wlacha... ja tak mam i problemu brak

Opublikowano

Nima czasu na rzeźbe :gwizdanie: a tak to ładnie by plastikiem zasłonił :tongue4:

Topor a jak rezanko w silniku :kox:

Opublikowano

topor tylko nie załóż takich jak ja będę, bo dalej nic z rarytasu nie będzie :decayed:

mysle ze nie wstrzelimy sie w te same..;)

...poki co przysla nowa blaszka

1013330.jpg

we wtorek lakernik i heja;)

po co lakiernik mi tam by kolor pasowal warto malowac? zawsze mozesz oddac komus :decayed::polew:

Opublikowano

silnik powoli... w piatek odbieram juz ciezarowke... ubezpieczenie, leasing itd... nie ma tak dobrze ze na wszytsko starcza:D [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 18:16_________________________________________________buszek... co jak co... ale klapy za chuuu nikomu nie oddam:D

Opublikowano

Ale ta klapa jest z przedliftu ;/

Opublikowano

amerykanki tylko takie byly :) to ich urok :)[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 18:39_________________________________________________poza tym ta klapa jest z s4 polifta;)

Opublikowano
ciemne szyby

na wieś się przeprowadzasz?

Opublikowano
ciemne szyby

ejj ejj ejj :cool1:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 19:17_________________________________________________to za 3 tygodnie fajnie się będzie działo na forum widzę :kox:

Opublikowano
ciemne szyby

masz cos do ciemnych szyb :bicz3:

co do ciemnych szyb - tak ale lekko przy twoim kolorze

co do klapy - :kox:

co do gwintu ... mam nadzieje ze bedzie szybko bo czekam z niecieprliwoscia na to

co do zmieny felg ... znajac model i rozmiar wiem ze robisz blad :gwizdanie:

Opublikowano

masz cos do ciemnych szyb :bicz3:

co do ciemnych szyb - tak ale lekko przy twoim kolorze

co do klapy - :kox:

co do gwintu ... mam nadzieje ze bedzie szybko bo czekam z niecieprliwoscia na to

co do zmieny felg ... znajac model i rozmiar wiem ze robisz blad :gwizdanie:

i zapomniałeś dodać że jak ściema to po całości :wink4:

jakie felgi? :cool1:

Opublikowano

nowak ciiiiicho bo ci ranty w prosiakach poobdzieram:D

co do szyb -bedzie bardzo delikutasna sciema wszytskich szyb

a co do gleby, -trzeba czekac.

Opublikowano

nowak ciiiiicho bo ci ranty w prosiakach poobdzieram:D

co do szyb -bedzie bardzo delikutasna sciema wszytskich szyb

a co do gleby, -trzeba czekac.

na co czekasz? :cool1:

dawaj na glebe ją :wink4:

mów co za felga bo sam się przymierzam do 19 teraz :kox:

Opublikowano

wsyzstko w swoim czasie, poki co podniecam sie truckiem :kox::)

Opublikowano

wsyzstko w swoim czasie, poki co podniecam sie truckiem :kox::)

to może zechcesz się ustawić na kreskę z moim? :kox::tongue4:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...