Nowak_zg Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 tak go meczylismy o ten gwint ze sie wk*wil i zrobil air-ride a tak serio to ... duzo drobnych smaczkow
aju Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ponoć jest nowa choinka zapachowa w wersji cultstyle oem madafaka gwint wreszcie? no co TY kiler zgadłem?
Kowi87 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Topor zmajstrowałes cos juz z tą turbinką
SoMeS Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ponoć jest nowa choinka zapachowa w wersji cultstyle oem madafaka gdzie to można dostać no co TY kiler
topor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Tak w miedzyczasie, po umyciu auta. Audi + Truck;) btw... w piatek godz 12 zmiana turbiny... a nastepnie program poki co czekam na flansze od kowicz'a:)
aju Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 wygląda jak przedlift Ciekawe czy kolor się zgra
topor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 tam gdzie malowalem zderzaki progi i listwy dobrali lakier wrecz idealnie, roznicy nie widac, zbieram tylko fundusz na malowanie bo element 600zl.... a kolorowanki na ucie nie chce miec;p
aju Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 element 600zl.... a kolorowanki na ucie nie chce miec;p u nas 300 za element ale nie zawsze jest idealnie więc wolał bym dać 600 i mieć idealnie
topor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 element 600zl.... a kolorowanki na ucie nie chce miec;p u nas 300 za element ale nie zawsze jest idealnie więc wolał bym dać 600 i mieć idealnie dobrze prawisz Aju;)
pablo_9 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Hmm...klapa pasowała by do mnie idealnie bo nie dość, że przedliftowa to kolor też by podpasował
SoMeS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 tam gdzie malowalem zderzaki progi i listwy dobrali lakier wrecz idealnie, roznicy nie widac, zbieram tylko fundusz na malowanie bo element 600zl.... a kolorowanki na ucie nie chce miec;p 600zł za element?!? ja mam za 200 u znajomego jak byś chciał [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 19:42_________________________________________________swoją drogą genialnie ta klapa wygląda nie lepiej walnać maskę i dach w czerni
medik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 nie lepiej walnać maskę i dach w czerni :naughty ciekawe rozwiązanie
SoMeS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ciekawe rozwiązanie sam nad tym kombinuje tylko że przy moim kolorze to widziałbym satynę
topor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Hmm...klapa pasowała by do mnie idealnie bo nie dość, że przedliftowa to kolor też by podpasował klapy US byly tylko takie... przypominaly nasze klapy przedliftowe. tam gdzie malowalem zderzaki progi i listwy dobrali lakier wrecz idealnie, roznicy nie widac, zbieram tylko fundusz na malowanie bo element 600zl.... a kolorowanki na ucie nie chce miec;p 600zł za element?!? ja mam za 200 u znajomego jak byś chciał [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 19:42_________________________________________________swoją drogą genialnie ta klapa wygląda nie lepiej walnać maskę i dach w czerni dzieks Somesikk btw...moge pomalowac to za 100zl ale wiadomo jaki bedzie efekt... wiec wole nie ryzykowac i oddac to do renomowanej lakierni gdzie zawsze maluje auta.
SoMeS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zależy jak tam u Was z lakiernikami... u mnie w sumie konkurencja spora więc i ceny dobre a co do jakości nie mam zastrzeżeń
topor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 chodzi o to zeby nie bylo roznicy lakieru... bo takie cus mnie wk***ia niesamowicie, poza tym chodzi o dobra kabine lakiernicza itd...
SoMeS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 chodzi o to zeby nie bylo roznicy lakieru... bo takie cus mnie wk***ia niesamowicie, poza tym chodzi o dobra kabine lakiernicza itd... nie do końca... bo są ludzie którzy potrafią lepiej na dworze polakierować niż "lakiernik z prawdziwego zdarzenia" w swojej super kabinie
topor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 no i chwała im za to... z tym ze mozna ich policzyc na palcach jednej reki...
Rekomendowane odpowiedzi