miszka Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 siemian współczuje tego z czym musisz walczyć
Dev Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Marek, w niedziele lub w poniedziałek mogę odebrac od niego ten przełacznik, żaden problem.
Tomeks Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 macietola?...wcale mnie to nie dziwi,co za typ:facepalm:
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 mnie już nie chodzi o ten przełacznik bo skoro jest obdarty to i tak wyrzuce go do śmieci. Chodzi o zasady i o to żeby ludzie uważali na takie osoby...
MARCIN607 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ode mnie kolo miał wsiąść kiere-rozmyslil się. ..uj przeżyje ale kiera leży,na poczcie i nawet nie ruszył tylka żeby ją odesłać
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Marek, w niedziele lub w poniedziałek mogę odebrac od niego ten przełacznik, żaden problem. pewnie już zamontowany w aucie
H4mm3R Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Koleś mega zakręcony, też mi kiedyś coś wysyłał na szczęście doszło po niezliczonych PW do niego
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na razie dostał OSTRZEZENIA ( brak uprawnień do sprzedazy) Czekamy na bieg wydarzeń .
Dev Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Aaaa przypomniało mi się. .. Kolega audia4a4 jest mi winien 130 zl za roznice w cenie tarcz ktore u mnie reklamowal od lipca 2013 r. I cisza. Hugo interweniowal ale bez skutku a widzę że Kolo zaglada na forum...
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Pasuje zrobic liste NIERZETELNYCH KUPUJĄCYCH
mariuszsmietana Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 a towar wysłałeś? Oczywiscie ze nie wyslalem. Chociaz z tego co pamietam cos tam wspominal o wysylce pobraniowej. Poprostu chcialem przestrzec przed tym golodupcem:wink:
aleksbend Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 nic tylko wplata na konto a jak sie nie podoba to na allegro niech szukaja . Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 4
mareksz82 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Od tego tematu zacząłem moją sprawę i tu zakończę. Sprawa z Niewkiem zakończona, paczka zwrócona, pieniądze wróciły do mnie.
ryba85 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dla mnie czarna lista +1 +1 czarna lista jak nic.
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 hmmmm... siemiana znam nie od dziś.....nigdy świni nie podłożył ...jakieś tam "graty" od niego mam..............złego słowa powiedzieć nie mogę...............także jak koleś leci w bambuko to ...... Maro możemy akn'a z rana palić i pojedziem ....a co do przykładu można .... PS. Przy okazji jak już tak blisko będziemy to z Dev'em się poznamy ....face tu face :wink:hmmmm...
Majkel Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 też mialem styczność z kolegą macietola, ja byłem kupującym i potwierdzam to co napisał już Hammer... mega zakręcony koleś, no ale finalnie towar do mnie dotarł. Kupowałem od niego listwy drzwi s4 i nawet przyznam że zachował się w porządku jak po zdjęciu ich okazało się że jedna ma ryse od dolu i jest lekko poobijana od kamyków zaraz cyknął zdjęcia i mi podesłał do oceny. No ale widze, nie tylko Ty Siemian miałeś z nim jakiś kłopot...
siemian Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 zakręcony to może być kurek od wody... dla mnie to jest poprostu skur...stwo
Rekomendowane odpowiedzi