Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zanim coś kupisz na forum - lista nierzetelnych sprzedawców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemian współczuje tego z czym musisz walczyć :facepalm:

Opublikowano

Marek, w niedziele lub w poniedziałek mogę odebrac od niego ten przełacznik, żaden problem.

Opublikowano

macietola?...wcale mnie to nie dziwi,co za typ:facepalm:

Opublikowano

mnie już nie chodzi o ten przełacznik bo skoro jest obdarty to i tak wyrzuce go do śmieci. Chodzi o zasady i o to żeby ludzie uważali na takie osoby...

Opublikowano

Ode mnie kolo miał wsiąść kiere-rozmyslil się. ..uj przeżyje ale kiera leży,na poczcie i nawet nie ruszył tylka żeby ją odesłać :thumbdown:

Opublikowano
Marek, w niedziele lub w poniedziałek mogę odebrac od niego ten przełacznik, żaden problem.

pewnie już zamontowany w aucie :polew:

Opublikowano

No to sprawdzę

Opublikowano

Koleś mega zakręcony, też mi kiedyś coś wysyłał na szczęście doszło po niezliczonych PW do niego :thumbdown:

Opublikowano

Na razie dostał OSTRZEZENIA :hi: ( brak uprawnień do sprzedazy)

Czekamy na bieg wydarzeń .

Opublikowano

Aaaa przypomniało mi się. ..

Kolega audia4a4 jest mi winien 130 zl za roznice w cenie tarcz ktore u mnie reklamowal od lipca 2013 r. I cisza.

Hugo interweniowal ale bez skutku a widzę że Kolo zaglada na forum...

Opublikowano

Pasuje zrobic liste NIERZETELNYCH KUPUJĄCYCH :wink:

Opublikowano
Dla mnie czarna lista :thumbdown:

+1

Opublikowano
a towar wysłałeś?

Oczywiscie ze nie wyslalem. Chociaz z tego co pamietam cos tam wspominal o wysylce pobraniowej. Poprostu chcialem przestrzec przed tym golodupcem:wink:

Opublikowano

nic tylko wplata na konto a jak sie nie podoba to na allegro niech szukaja . :facepalm:

Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Od tego tematu zacząłem moją sprawę i tu zakończę. Sprawa z Niewkiem zakończona, paczka zwrócona, pieniądze wróciły do mnie.

Opublikowano
Dla mnie czarna lista :thumbdown:

+1

+1 czarna lista jak nic.

Opublikowano

hmmmm...

siemiana znam nie od dziś.....nigdy świni nie podłożył :naughty:...jakieś tam "graty" od niego mam..............złego słowa powiedzieć nie mogę...............także jak koleś leci w bambuko to ......

Maro możemy akn'a z rana palić i pojedziem :wink:....a co do przykładu można :wink::decayed:....

PS. Przy okazji jak już tak blisko będziemy to z Dev'em się poznamy ....face tu face :wink:hmmmm...

Opublikowano

też mialem styczność z kolegą macietola, ja byłem kupującym i potwierdzam to co napisał już Hammer... mega zakręcony koleś, no ale finalnie towar do mnie dotarł. Kupowałem od niego listwy drzwi s4 i nawet przyznam że zachował się w porządku jak po zdjęciu ich okazało się że jedna ma ryse od dolu i jest lekko poobijana od kamyków zaraz cyknął zdjęcia i mi podesłał do oceny. No ale widze, nie tylko Ty Siemian miałeś z nim jakiś kłopot...

Opublikowano

zakręcony to może być kurek od wody... dla mnie to jest poprostu skur...stwo