Hugo Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 oj na to raczej nikt nie pojdzie bo sesje sie zaczynaja chociaz zaraz po nowym roku No właśnie i dlatego chyba lepsze rozwiązanie to pierwze dni marca.To jedynie 2 tygodnie przesunięcia naszego pierwszego terminu
Gość Murzyn Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 to wyjscia niema, trzeba rezerwowac na marzec i modlic sie o dluga zime
Lukas Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 no nic nie poradzimy dzieciaki maja pierwszenstwo
Piterex Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 no widzę że niezła imprezka się szykuje... Tylko trudno się deklarować ,w moim przypadku , na coś za 5 miesięcy.
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 no widzę że niezła imprezka się szykuje... Tylko trudno się deklarować ,w moim przypadku , na coś za 5 miesięcy. Już tylko 4 zostało
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 chciałbym pojechać ale kurcze nie potrafię się jeszcze zdeklarować już teraz.... ehhh szkoda :roll:
wiki Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 ja deklaruję żonkę jak wcześniej pisałem bo gdzie tam ona mnie puści samego z DZIKAMI w tango :mrgreen: może bym już nie wrócił tak by mi się spodobało nie no bedzie luz chyba juz wszystko widziała jesli o mnie chodzi :twisted:
Lukas Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 no to zony uspi sie kolo 23 (jak do tej pory wytrzymaja z nami ) a my dalej do rana :mrgreen:
Gość rob Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 do marca jeszcze trochę czasu jest, kiedy najpóźniej trzeba podjąć decyzję :?:
Gość zdeniu Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 no to zony uspi sie kolo 23 (jak do tej pory wytrzymaja z nami ) a my dalej do rana :mrgreen: mojej wystarczy niewielka dawka :mrgreen:
Lukas Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 mojej wystarczy niewielka dawka zdeniu jak tak to lepiej uwazaj zeby pozniej nie trzeba bylo placic za psychoterapie :mrgreen: z nami to nie zarty
bratpit Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Dzwoniłem właśnie i rozmawiałem Cena za nocleg z wyżywieniem 50zł . Z rezerwacją na termin , który nas intereuje , nie będzie raczej problemu , tylko trzeba jeszcze sprawdzić kiedy kończą się ferie zimowe , bo wtedy mają największy młyn.Trzeba będzie wpłacić zaliczkę za rezerwcje.Co do kuligu to Pani się dowie o aktualne ceny.Dostałem też ares ich nowej strony www.pensjonattrojstyk.pl .Także zaraz poszukam info o feriach zimowych i możemy zacząć działać z rezerwacją Sprawdziłem i ferie zimowe kończą się 25 lutego.Także chyba trzeba będzie nasz termin przesunąć , bo w czasie ferii nie ma szans na miejsca.Pierwszy weekend po feriach to 2.3.4 marca Czyli tak jak żech godoł :mrgreen: Ja proponuje sylwestra :mrgreen: tez jest tam pyszna zabawa tylko niewiem czy już niejest zajęte ponoć jeden koles wynajmuje cały dom i jest niezła jadka [ Dodano: 02-11-2006, 20:26 ] f*ck, to teraz ferie trwaja 1,5 miesiaca?? :shock: W róznych regionach Polski jest inny termin ferii w sumie trwa to 1,5 miesiąca
wiki Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 mojej wystarczy niewielka dawka mojej też :mrgreen: to ten temat mamy załatwiony a co do tego Ja proponuje sylwestra tez jest tam pyszna zabawa tylko niewiem czy już niejest zajęte ponoć jeden koles wynajmuje cały dom i jest niezła jadka to jestem za a nawet bardzo za :razz:
T-żółw Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 jak zima będzie tak długa jak ostatnia to nie powinno być problemu ze śniegiem na początku marca :!: a juz sie nastawiałem na połowę lutego :neutral:
adadur Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Tak sobie śledze ten wątek ... może się skusze, ale to jeszcze odległy termin więc się nie deklaruje
Piterex Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Właśnie ,a może by Sylwka zrobić ???
Hugo Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Właśnie ,a może by Sylwka zrobić ??? Jest listopad.Będzie cud jak znajdziesz wolne miejsca i w dodatku na większą ilość osób.Niektóre ośrodki mają rezerwacje na sylwestra rok do przodu
bratpit Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Właśnie ,a może by Sylwka zrobić ??? Jest listopad.Będzie cud jak znajdziesz wolne miejsca i w dodatku na większą ilość osób.Niektóre ośrodki mają rezerwacje na sylwestra rok do przodu Ja mówiłem o IZBIE chociaz tam pewno też sylwester zamawiany jest rok do przodu
Lukas Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 no moze 2 osoby gdzies by zmiescil ale nie 20
Rekomendowane odpowiedzi