Gość zdeniu Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 a jak bedzie wyglądała sprawa pokoji no ja juz z Tomboyem nie spie raz mi wystarczy Nie wiem co www.tomboy.pl Ci zrobił ale podejrzewam ze pozostawiło to głęboki uraz na Twojej psychice :mrgreen: ale pytam poważnie bo jade z kobiałką i ..... no własnie spanko przydałoby sie samemu :mrgreen:
bratpit Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ale pytam poważnie bo jade z kobiałką i ..... no własnie spanko przydałoby sie samemu :mrgreen: Pokoje są do wyboru 2 i 4 osobowe z łazienką i na samej górze z wspólna łazienką.
Gość zdeniu Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Pokoje są do wyboru 2 i 4 osobowe z łazienką i na samej górze z wspólna łazienką. to ja od razu rezerwuje 2-osobowy z łazienką no może byc też z jacuzi (dżakuzi) czy jak to tam sie pisze :mrgreen:
bratpit Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 a kto planuje spac?? Właśnie heheh
Gość zdeniu Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 a kto planuje spac?? tak sie tylko mowi jak Ty sie nie znasz :mrgreen:
bratpit Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 a to każy kupuje na rocznicowy zjazd na kuligu sie przyda :mrgreen: http://www.allegro.pl/item138925588_piersiowka_z_logo_bmw_audi_mercedes_.html
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 a to każy kupuje na rocznicowy zjazd na kuligu sie przyda :mrgreen: http://www.allegro.pl/item138925588_piersiowka_z_logo_bmw_audi_mercedes_.html o miodzio naleje sobie tam herbatki :mrgreen:
Pikuś Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 o miodzio naleje sobie tam herbatki Chyba 70% to zawartosc rumu, a reszta herbatka.
Hugo Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 czekamy na info od prezesa...co z rezerwacjami, ile miejsc, pozniej na biezaco mozna domawiac dopuki sie nie skoncza miejsca Ja dopiero wróciłem z trasy , a zrezsztą w taki dzień jak dziś nie wypada dzwonić i gadać o noclegach i kuligach.Tak więc jutro dzwonie i dam znać
Gość rob Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 chyba się skusze na wyjazd, bo z tego co czytam to raczej nie zmarzne
piurko Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 latem byłem w Wiśle to w Gołębiewskim było 90zł za dwie osoby ze śniadaniem moze też warto pomyśleć Sory za OT, ale cena jest rewelka :shock: W Mikołajkach w Gołębiewskim pokój 2 osobowy ze śniadaniem to koszt 360 zł Trochę daleko do Wisły
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Trochę daleko do Wisły piurko masz TDi przeciez zone zabieraj i sie bedziemy goscic tak jak ostatnio :mrgreen: a po drugie panowie moderatorzy maja obecnosc obowiazkowa ktos tego balaganu musi przypilnowac ja sam nie dam rady :mrgreen:
Pikuś Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 a po drugie panowie moderatorzy maja obecnosc obowiazkowa No jak tak piszesz to prosze mnie dopisac do listy. :razz: Tylko ja jestem bardziej z tych co lubia wypasac ale i pod wplywem balaganu potrafie przypilnowac. :twisted:
Hugo Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 latem byłem w Wiśle to w Gołębiewskim było 90zł za dwie osoby ze śniadaniem moze też warto pomyśleć Sory za OT, ale cena jest rewelka :shock: W Mikołajkach w Gołębiewskim pokój 2 osobowy ze śniadaniem to koszt 360 zł Trochę daleko do Wisły Sprawdzałem w Wiśle i cena w czasie naszego zlotu to : 1 osobowy 360 2 osobowy 460 Apartament - 850 , 950 ,1200 Rabat 10% za 2 doby Dziekuje za uwage
bratpit Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 latem byłem w Wiśle to w Gołębiewskim było 90zł za dwie osoby ze śniadaniem moze też warto pomyśleć Sory za OT, ale cena jest rewelka :shock: W Mikołajkach w Gołębiewskim pokój 2 osobowy ze śniadaniem to koszt 360 zł Trochę daleko do Wisły Sprawdzałem w Wiśle i cena w czasie naszego zlotu to : 1 osobowy 360 2 osobowy 460 Apartament - 850 , 950 ,1200 Rabat 10% za 2 doby Dziekuje za uwage A i tak u Izby jest 10 razy lepiej i 10 razy taniej
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Rabat 10% za 2 doby Dziekuje za uwage a za 40 osob to moze jakis wiekszy rabacik :mrgreen: nie ma co przesadzac lepiej wydac ta gotowke na krowki :razz:
Hugo Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 W Wiśle jest jeszcze "Cisówka" cena za dobe 40 nocleg i 45 wyżywienie.Hotel na samym szczycie góry.Rewelacyjny widok.Mieszkałem w nim kilka razy i było super.To Hotel z pod którego startuje "Rajd Wisły" :arrow: http://www.cisowka.wisla.pl/welcome.html
bratpit Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Luty to okres ferii zimowych jak sie niemyle także trzeba by sie zorientować co i jak bo wiem że Pan Bogdan obsługuje zimowiska i trudno wtedy nawet o jedno miejsce
Rekomendowane odpowiedzi