Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Avant EbonyPearl quattro Schwarzer Himmel SolarDach ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czarne jest piekne :wink:

Opublikowano

Do końca tygodnia mam czas na zastanowienie czy iść w pakiet czerń . Jeszcze szukam jakiś inspiracji w necie, czyli S4 Avant w takim pakiecie i w kolorze czarnym oczywiście

Opublikowano

jakbyś miał przyciemniane szyby owszem pakiet czerń wygląda dobrze ale tak bez tego będzie biednie :decayed: ale to twój tron :grin: ja bym w życiu się nie zamienił, czerń jest fajna ale chromik :banan:

Opublikowano
jakbyś miał przyciemniane szyby owszem pakiet czerń wygląda dobrze ale tak bez tego będzie biednie :decayed: ale to twój tron :grin: ja bym w życiu się nie zamienił, czerń jest fajna ale chromik :banan:

dokładnie tak jak kolega mówi chromik jest w cipkę :banan:

Opublikowano

chrom jest przereklamowany! :naughty: gdybym ja nie miał tych badziewnych chromów wokół szyb to od razu malowałbym swoją ramkę grilla w czerń :whistling:

Opublikowano
chrom jest przereklamowany! :naughty: gdybym ja nie miał tych badziewnych chromów wokół szyb to od razu malowałbym swoją ramkę grilla w czerń :whistling:
No ja właśnie się przymierzam do malowania grila w macie:naughty:
Opublikowano

w b5 miałem chromy i grli pomalowany w czerń, wyglądało za***iście :jerk:

Opublikowano

Czarne lampy i jest malina.

Opublikowano

Inspiracje znalezione w sieci, na razie motywują i jestem na tak.

img1084fv.jpg

14419552.jpg

imagem195copy.jpg

ft50u.jpg

Opublikowano

Zostawie ori chrom. Nie ma chyba fabrycznych ringów w czerni?

Opublikowano
Zostawie ori chrom. Nie ma chyba fabrycznych ringów w czerni?

zawsze można prysnąć :decayed::wink: ale na czarnym aucie w Black Pakiecie ringi chrom wyglądają :thumbup1:

Opublikowano

No ringi w tym przypadku też bym zostawił chrom, albo same ringi od soczewek, a kierunek czarny :wink:

Opublikowano

Jeszcze jedno foto

009xis.jpg

Generalnie to chciałbym właśnie pójść w taki styl - pakiet black, duże koło typu monoblok. Na front wtedy koniecznie lampy z wersji US żeby dodać kontrastu i myślę, że to będzie TO

Opublikowano

mi się black nie podoba :no:

Opublikowano

czarny fajny ale front s line musi być- jedyna opcja.

Opublikowano

musi być czarna szyba żeby było w pytke, a ty nie chcesz więc moim zdaniem ok ale cycków nie urywa, ale robisz furkę pod siebie i musisz sam zadecydować, jesteś łebski więc coś wymyślisz :grin:

Opublikowano

Marcin, ja właśnie bronie się ręcami i nogami przed tym przyciemnianiem. Przecież to było modne w latach 90-tych, teraz kojarzy mi się z handlarzami kapustą w Paskach B5 albo od razu mam widok Łady z ukreaińskimi blachami :facepalm:

Opublikowano

no rozumiem ale widzisz że na tych fotach jest super bo szyba też jest czarna :decayed: