turzol Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Do końca tygodnia mam czas na zastanowienie czy iść w pakiet czerń . Jeszcze szukam jakiś inspiracji w necie, czyli S4 Avant w takim pakiecie i w kolorze czarnym oczywiście
marcin_o23 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 jakbyś miał przyciemniane szyby owszem pakiet czerń wygląda dobrze ale tak bez tego będzie biednie ale to twój tron ja bym w życiu się nie zamienił, czerń jest fajna ale chromik
jozek726 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 jakbyś miał przyciemniane szyby owszem pakiet czerń wygląda dobrze ale tak bez tego będzie biednie ale to twój tron ja bym w życiu się nie zamienił, czerń jest fajna ale chromik dokładnie tak jak kolega mówi chromik jest w cipkę
jedrekx Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 chrom jest przereklamowany! gdybym ja nie miał tych badziewnych chromów wokół szyb to od razu malowałbym swoją ramkę grilla w czerń
wladi Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 chrom jest przereklamowany! gdybym ja nie miał tych badziewnych chromów wokół szyb to od razu malowałbym swoją ramkę grilla w czerń No ja właśnie się przymierzam do malowania grila w macie:naughty:
jozek726 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 w b5 miałem chromy i grli pomalowany w czerń, wyglądało za***iście
wladi Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 No mój miałby tak wyglądać jakie opinie?
turzol Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 Inspiracje znalezione w sieci, na razie motywują i jestem na tak.
MarianekZg Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 ringi chcesz zostawić chrom czy też w Black
turzol Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 Zostawie ori chrom. Nie ma chyba fabrycznych ringów w czerni?
MarianekZg Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Zostawie ori chrom. Nie ma chyba fabrycznych ringów w czerni? zawsze można prysnąć ale na czarnym aucie w Black Pakiecie ringi chrom wyglądają
Fr0styyy. Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 No ringi w tym przypadku też bym zostawił chrom, albo same ringi od soczewek, a kierunek czarny
turzol Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 Jeszcze jedno foto Generalnie to chciałbym właśnie pójść w taki styl - pakiet black, duże koło typu monoblok. Na front wtedy koniecznie lampy z wersji US żeby dodać kontrastu i myślę, że to będzie TO
MARCIN607 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 czarny fajny ale front s line musi być- jedyna opcja.
marcin_o23 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 musi być czarna szyba żeby było w pytke, a ty nie chcesz więc moim zdaniem ok ale cycków nie urywa, ale robisz furkę pod siebie i musisz sam zadecydować, jesteś łebski więc coś wymyślisz
turzol Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 Marcin, ja właśnie bronie się ręcami i nogami przed tym przyciemnianiem. Przecież to było modne w latach 90-tych, teraz kojarzy mi się z handlarzami kapustą w Paskach B5 albo od razu mam widok Łady z ukreaińskimi blachami
marcin_o23 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 no rozumiem ale widzisz że na tych fotach jest super bo szyba też jest czarna
Rekomendowane odpowiedzi