turzol Opublikowano 13 Października 2012 Autor Opublikowano 13 Października 2012 ależ oczywiście, narazie na harmanie, niebawem na bose thx, w takim razie w poniedziałek podmieniam serie na BOSE, ciekawe czy będzie różnica na samych wooferach. Tweeterów bose na tył nie mogę nigdzie znaleźć ...chyba pozostaje ASO
marcin_o23 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 rożnica odczuwalna, ale chyba z tweeterami jest problem, poczytaj bo było na forum o tym
AZIK Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Fajna furka.... sporo działasz... pozdrawiam będę wypatrywał na mieście jak Cię obtrąbi brązowy Touran to się nie zastanawiaj
turzol Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 Artur daj znać czy jest duża różnica od seryjnych:whistling: Dzisiaj podłączyłem same woofery i musze przyznać, że zaskoczyłem się bo różnica jest spora. Przede wszystkim czuć, że woofer niżej schodzi od serii, kick jest wyczuwalny i zwarty. Wałkuje od początku te same płyty w aucie więc mam porównanie. Oczywiście drzwi będę wytłumiał bo przy większym poziomie głośności pompuje już zauważalnie i tutaj wytłumienie i porządne zaklejenie otworów technologicznych poprawi sytuacje. ---------- Post dopisany 08-11-2012 at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany 15-10-2012 at 15:52 ---------- BOSE Stage I & III wyrezane Wysłane z mojego MT11i
wrclaguna Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 To teraz gra kodowałes ma A4 Cabrio ? porownywałes ?
turzol Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 To teraz gra kodowałes ma A4 Cabrio ? porownywałes ? kodowania nie ruszałem, a pownienem? Nie sądziłem, że tak szybko pójdzie ze swapem wzmaka i suba - odcięcie starej wtyki i lutowanie 10-ciu przewodów kolor w kolor.20 minut i po zawodach Różnica jest kolosalna, teraz tył mi napierd...a zdrowo, trzeba szybko rezać Stage II coby przód mógł ze wzmaka zagrać
jozek726 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 a wlot powietrza zaklejony żeby nie "pierdziało" ?
turzol Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 a wlot powietrza zaklejony żeby nie "pierdziało" ? Nie, ale nie lepiej wywalić tą kratkę przy wlocie ? W końcu jednak służy to wentylacji/przewietrzaniu w Avantach
jozek726 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 ja ją zakleiłem, na razie wszystko ok, szyby się nie parują itd.
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 To teraz gra kodowałes ma A4 Cabrio ? porownywałes ? kodowania nie ruszałem, a pownienem? Nie sądziłem, że tak szybko pójdzie ze swapem wzmaka i suba - odcięcie starej wtyki i lutowanie 10-ciu przewodów kolor w kolor.20 minut i po zawodach Różnica jest kolosalna, teraz tył mi napierd...a zdrowo, trzeba szybko rezać Stage II coby przód mógł ze wzmaka zagrać Nie wiem czy aż taka różnica jest i gra warta świeczki
turzol Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zima przyszła więc głównie ogarniam sprawy eksploatacyjne typu wymiana świec żarowych, paska alternatora itp. Na modzenie nie ma czasu, głownie zbieram fanty. Ostatnio wpadły długo poszukiwane osłony przeciwsłoneczne w kolorze czarnym ze sterowaniem bramy garażowej tzw. Homelink Wiązki PDC przód i tył z Kufatec.de
wladi Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zima przyszła więc głównie ogarniam sprawy eksploatacyjne typu wymiana świec żarowych, paska alternatora itp. Na modzenie nie ma czasu, głownie zbieram fanty.Ostatnio wpadły długo poszukiwane osłony przeciwsłoneczne w kolorze czarnym ze sterowaniem bramy garażowej tzw. Homelink http://i.imgur.com/bm1Ny.jpg Ty gadżeciarz znajdź mi lepiej dokładkę s-line ale z mocowaniem:naughty:
AZIK Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja pierdziu.... nawet nie wiedziałem, że tak to ładnie rozwiązane w audi niezły czad... powodzenia w montażu!!! A to jeszcze coś musisz dokupić żeby zabanglało??? jakiś sterownik, antenka (to chyba antenka nawi rozwiązuje, tak???) podeślij jakiegoś manuala.... chyba, że już jest na forum...
turzol Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja pierdziu.... nawet nie wiedziałem, że tak to ładnie rozwiązane w audi niezły czad... powodzenia w montażu!!! A to jeszcze coś musisz dokupić żeby zabanglało??? jakiś sterownik, antenka (to chyba antenka nawi rozwiązuje, tak???) podeślij jakiegoś manuala.... chyba, że już jest na forum... Potrzebuje jeszcze sterownika Homelink + mocowanie do zderzaka, adtapter wiązki między komorą a kabiną i kilka kabelków. Sterowanie bramą mam kompatybilne z Homelink więc dlatego wpadnie ten modzik.
AZIK Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Gdzie Ty się zaopatrujesz??? może być pw....
Marcino87 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zima przyszła więc głównie ogarniam sprawy eksploatacyjne typu wymiana świec żarowych, paska alternatora itp. Na modzenie nie ma czasu, głownie zbieram fanty.Ostatnio wpadły długo poszukiwane osłony przeciwsłoneczne w kolorze czarnym ze sterowaniem bramy garażowej tzw. Homelink http://i.imgur.com/bm1Ny.jpg Nawet wiem gdzie to kupiłeś u kogo
filip1001 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 turzol , zaktualizuj w wolnej chwili pierwszego posta co już w autku zrobione:naughty: bo zdaje się, że nie mało
turzol Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 gadżeciarz z ciebie Oj tam ja tylko realizuje plany Ale trochę gadżetów w aucie będzie Ostatnio wpadły listwy progowe
jozek726 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 teraz już wiem kto mi je sprzątnął z przed nosa :whip2::whip2:
Rekomendowane odpowiedzi