Agrzesiek4 Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Witam, mam problem, jak jade powyzej 50km/h to w okolicach prawego kola cos stuka ( takie "tuk tuk tuk tuk") mechanik powiedzial ze lozysko jest ok, wiec w czym moze tkwic problem? wahacze? felga tez na bank jest prosta a opona nie ma zadnych wybrzuszen. help
krzysiek23 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 mozliwe ze przegub pada,mechanik niezwrocil uwagi na niego?
cayenne Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 To,że opona wygląda dobrze,nie znaczy,że tak jest. Zamień koła tył na przód i wtedy się przejedź-jeśli zacznie stukać będziesz miał pewność,że to nie to. Poza tym na skręconych maksymalnie kołach rusz raz w lewo,raz w prawo.Jak zacznie terkotać to będzie to przegub
Agrzesiek4 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 przegub sprawdzal bo wymienial oslone przegubu, wiec to nie to.
stach81 Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 przegub zewnętrzny mi kiedys stukał jak robiłem zakręty z prędkością około 50-70 km/h. wymiana na nowe marki "lobro" kosztowała mnie 250 pln sztuka + robocizna. Niestety 25 K km i znowu stuka :-(. Znacie jakies lepsiejsze przeguby albo powody dlaczego tylko tyle żyją?
Rekomendowane odpowiedzi