puzzel1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Przedstawiam Wam swoją padakę: Wyposażenie fabryczne: kod lakieru = LZ5K santorinblau perleffect <quattro> ori felgi 16’ immobiliser centralka z pilota 4x Airabg el. Szyby przód Klimatronic Kiera s4 Fotele Recaro ”dla ubogich” Tempomat EDS/ABS Szyberdach Chromowane obwódki szyb Dołożone/zmienione przeze mnie: Nowy, kompletny rozrząd + uszczelka miski Nowe tarcze i klocki na przód DELPHI Nowy akumulator Bosch S4 80Ah Chip Nowe zimowki Diplomat 205/55 r16 Elektryka szyb tył Ringi na zegary Skórzany ręczny Podświetlane kratki nawiewów Podświetlane lusterka w słonecznikach Dekory w błyszczącym drewnie Lampy przód polift nowe ori Valeo Grill s4 Lampy tył polift radio Alpine CDE-9882Ri Wzmak Mac Audio 1800W Subwoofer PB S-12 w zamknietej skrzyni Lusterka s4 Wydech s4 Turbo awx & wtryski 216 Oryginalne nowe gumowe dywaniki Foty: Zaraz po zakupie: Wrzesień 2011: Lampy polift ori Valeo Poducha z TT-tki Październik 2011: Nówka radyjko Alpine CDE-9882Ri obszycie kiery przez chłopaków z B.M. Customs podświetlane kratki nawiewów Aluski s-line 16” lampy tył polift dekory w świecącym drewnie Grill używka polift Ręczny z passka w skórze Grudzień 2011: Nówka grill fl Elektryka szyb na tył Nówki zimowki Diplomat 205/55 r16 Mały gadżet – scyzoryk 4gb :mrgreen: No i obecny wygląd auta: Luty 2012: poliftowa osłona na silnik zawias s4 i pare fotek: Marzec 2012: Podszybie polift Zderzak polift Kwiecień 2012: polerka kominów nowe obicie podsufitki relingi chrom fele AEZ 17" z oponkami Michelin 225/45 (caly czas koza, bo nie mam kiedy zawiechy z s4 wlozyc ) kompletny środek skóra, fotele grzane z el. reg. lędźwi (jeszcze bez tunelu pod 1DIN) Konsola 1din do kompletu (na razie tylko klimatronic i awaryjne działają ) Car Audio: sub PB S12 w skrzynce + wzmak Mac Audio fearless 2200 D Grill s4 Licznik polift z nówka sztuka fisem i nowe lampki valeo dorwane ostatnio, 2009 rok Lusterka s4 Wydech s4 Turbo awx & wtryski 216 Wskazówki s4 Oryginalne nowe gumowe dywaniki i mala zimowa sesja, czekam na wiosne i zalozenie zawiechy 1BE oraz moich 17" maźniętych na biało
przemko8 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 chyba pierwszy jestem i powiem że całkiem całkiem nieźle się prezentuje ale może większe kółko i na glebę? hm? bezawaryjności i powodzenia w modzeniu ładny breloczek też taki mam heh...
puzzel1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Wiem ze gleba i wieksze kolo obowiazkowo, ale do tego dochodzi wymiana amorków, bo juz nie są pierwszej młodości, a kasiury coraz mniej.. Poza tym szkoda mi było nowych oponek Conti, dlatego kupilem 16" felgi. No brelok ladny, to fakt
Kowi87 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Całkiem fajna dobrze ze zrobiłes tego chipa bo faktycznie w serii toto jeżdzic nie chce, chociaz po programie jest ciut szybsze od seryjnej ośki
puzzel1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 dobrze ze zrobiłes tego chipa bo faktycznie w serii toto jeżdzic nie chce, chociaz po programie jest ciut szybsze od seryjnej ośki No dokładnie. Na poczatku różnica była kolosalna, ale teraz to coraz wolniejsza mi sie wydaje wiadomo, apetyt rośnie w miarę jedzenia devastation, a co jest odpowiedzialne za blokade kół :?: jak sprawdzalismy na podnośniku, które łożysko lekko huczy, to nie dała się rozbujać wiecej niż na dwójce, bo kola sie blokowaly
Dev Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Kolego to nie jest ESP tylko EDS w każdym Q musi byc ten układ
puzzel1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 aa sory, fakt, poje*alo mi sie
viktor098 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 po ilu tys kilosow wymienial te tylne wahacze ten holender
Kowi87 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 po ilu tys kilosow wymienial te tylne wahacze ten holender U mnie tył klękł po 320tys, ale nie cały
puzzel1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 po ilu tys kilosow wymienial te tylne wahacze ten holender nie wiem po ilu, ale są prawie jak z kartonu wyjęte, więc gdzieś przed sprzedażą
REVO Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Całkiem fajna. Po co zmiana poduchy na tą od TT?
vauxhall95 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 ladna przebieg 460tyś dla AFN to nic jezeli byl dobrze uzytkowany.
RAWULI Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 :oklaski: gratuluję zakupu, oby służył
puzzel1 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Po co zmiana poduchy na tą od TT? bo jest jak dla mnie o wiele ladniejsza dzieki chlopaki za komentarze :>
morsdicti Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Fajna sztuka, kolor zacny Ta poduszka jakoś nie pasuje he he ale jak Tobie się podoba to ok. Bezkolizyjnej jazdy !
Dev Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 jak zwykle będe beznadziejnie nudny szukaj jarzm na przód pod tarcze 312mm i tyłu z S4-ki :bag: :bag:
puzzel1 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 w heble na razie inwestował nie będę, na pierwszy ogień pójdą amorki bo gleba musi zawitać pewnego pięknego dnia
MaxsteRR Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Gdyby moja miała Q to normalnie bliźniak, kto wie czy nie z tego samego komisu w Holandii
Rekomendowane odpowiedzi