PABLO Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 nie widział ktoś tutaj pucka?? aż dziwne że tutaj nie przyszeł się też wypłakać...Ja w tym roku postaram się nie pić na zlocie zobaczymy jak mi wyjdzie Już Cię karwa widzę bez cytrynówki na zlocie:polew: No niezła tam dyskusja niepotrzebnie takie spinki przed zlotem:facepalm:
poziek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ja w tym roku postaram się nie pić na zlocie zobaczymy jak mi wyjdzie A co ? Kobite policjantkę sobie wziąłeś ? Hyhy młody i głupi
A4-Tomek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 hehehe, jesteście świetni to dopiero początek :decayed: rok temu jechałem jako świeżak i mi się spodobało :naughty:
siemian Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 hehehe, jesteście świetni to dopiero początek :decayed: rok temu jechałem jako świeżak i mi się spodobało :naughty: a teraz to niby kto jestes?? w tym roku pozowole Ci pójść po cytrynówke dla mnie- awansowałeś
antonio Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ku.wa kilkanaście minut temu pisales, że w tym roku nie pihesz
PABLO Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 W górach zmiana zdania następuje co sekundę zwłaszcza jak w pobliżu jest cytrynóweczka :polew:
poziek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ku.wa kilkanaście minut temu pisales, że w tym roku nie pihesz To siemian jest. Sam rozumiesz.
A4-Tomek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 hehehe, jesteście świetni to dopiero początek :decayed: rok temu jechałem jako świeżak i mi się spodobało :naughty: a teraz to niby kto jestes?? w tym roku pozowole Ci pójść po cytrynówke dla mnie- awansowałeś pomyliłeś adres
siemian Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ku.wa kilkanaście minut temu pisales, że w tym roku nie pihesz no ale to chyba oczywiste że picie zaczyna się dopiero po pierwszym litrze
moskal Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ku.wa kilkanaście minut temu pisales, że w tym roku nie pihesz no ale to chyba oczywiste że picie zaczyna się dopiero po pierwszym litrze Po pierwszym litrze to ty juz dwa razy trzezwiejesz i conajmniej raz rzygasz
antonio Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 litr palącej sie cytrynowy moze byc mocno nokautujący
siemian Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ku.wa kilkanaście minut temu pisales, że w tym roku nie pihesz no ale to chyba oczywiste że picie zaczyna się dopiero po pierwszym litrze Po pierwszym litrze to ty juz dwa razy trzezwiejesz i conajmniej raz rzygasz ja nigdy nie rzygam. tu mnei z dawidkiem pomyliłeś....
poziek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 ja nigdy nie rzygam. Wiemy, wiemy to na ukraińskich sterydach przecież jedziesz
Bieniek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ku.wa kilkanaście minut temu pisales, że w tym roku nie pihesz no ale to chyba oczywiste że picie zaczyna się dopiero po pierwszym litrze Po pierwszym litrze to ty juz dwa razy trzezwiejesz i conajmniej raz rzygasz ja nigdy nie rzygam. tu mnei z dawidkiem pomyliłeś.... Chyba z Zieluchem:decayed:
PABLO Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Chyba z Zieluchem:decayed: A później ykk się pytał w nocy co tak jebie
Steav Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Chyba z Zieluchem:decayed: A później ykk się pytał w nocy co tak jebie :polew: Ostatni z podobnych tekstów co słyszałem to "Fujjj on na mnie rzyga" :polew: Jest dobrze wyzdrowiałem od wczoraj dawkuje alkohol P.S Siemian wpadnij na spota to się ugadamy z towarem itd
zieluch Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ja w tym roku postaram się nie pić na zlocie zobaczymy jak mi wyjdzie A co ? Kobite policjantkę sobie wziąłeś ? Hyhy młody i głupi Przynajmniej będzie go kto po mordzie lać :whistling: ---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:20 ---------- Ku.wa kilkanaście minut temu pisales, że w tym roku nie pihesz no ale to chyba oczywiste że picie zaczyna się dopiero po pierwszym litrze Po pierwszym litrze to ty juz dwa razy trzezwiejesz i conajmniej raz rzygasz ja nigdy nie rzygam. tu mnei z dawidkiem pomyliłeś.... Chyba z Zieluchem:decayed: Wybacz nie pamiętaam o którym zlocie mówisz
mydlo Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 litr palącej sie cytrynowy moze byc mocno nokautujący litr jest dobry na dwóch... ...pod warunkiem że jeden nie pije
MarianekZg Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 wy się tak wszyscy nastawiacie na "Cytrynówkę" a poziek i tak się zakręci i zabierze cały baniaczek ze sobą i tyle będziecie pić cytrynówkę Nawet moja Kacha mówiła do mnie ostatnio - "Ty misiek trzeba kupić jakieś flaszki bo poziek pewnie znowu zakorbi banieczkę i trzeba się będzie prosić żeby nalał troszkę" :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi