Cuber Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Dzięki Wszystkim za super zabawę na Zlocie w BT
A4-Tomek Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Dzięki za zlot było super za rok powtórka :decayed:
MAJKI Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 My tez dziekujemy za super zabawe no i jak zwykle organizacja na wysokim poziomie, Pozdro
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 I było warto tam pojechać ??? Jak byś zobaczył kilka fajnych koleżanek z ich fanklubu które brały udział w teledysku to byś znał odpowiedź na swoje pytanie:naughty:
Mario22 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 I było warto tam pojechać ??? Było To duzo opowiedziałeś co i jak ... :facepalm: Co tam robiliście ?? ---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:30 ---------- I było warto tam pojechać ??? Jak byś zobaczył kilka fajnych koleżanek z ich fanklubu które brały udział w teledysku to byś znał odpowiedź na swoje pytanie:naughty: Koleżanki to były i na zlocie a nie było czasu sie zaznajomić ... :whistling:
lennox Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Ja też dziękuje za towarzystwo i imprezki. Fajnie poznać mordki na żywo, wypić w południe wiśnióweczkę z gwinta i skuć się do odcinki 3 razy w jeden weekend. Czekamy na letni... Już pisałem na małopolskich, ale napiszę to tutaj jeszcze raz... Stasinda pod każdym względem robi robote!
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 I było warto tam pojechać ??? Jak byś zobaczył kilka fajnych koleżanek z ich fanklubu które brały udział w teledysku to byś znał odpowiedź na swoje pytanie:naughty: Ciekawe czemu te kolezanki chciały moje dane Pablo ty tez dawałes ?
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Ciekawe czemu te kolezanki chciały moje dane Pablo ty tez dawałes ? Piszemy na fejsie już
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Ciekawe czemu te kolezanki chciały moje dane Pablo ty tez dawałes ? Piszemy na fejsie już Idę loooknąć
Adrenalina Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Ja również dziękuję za zlota Jak zwykle był fajny klimat, smaczne jedzonko i oczywiście doborowe towarzystwo Specjalne podziękowania dla osoby która zamówiła pogodę
chudineze Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 W końcu i ja już w domku Wieczorna toaleta i
wladi Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Uffff właśnie dojechałem do....Helu:facepalm: padam na pysk, dzięki Panowie i Panie za mój pierwszy zlot było przednio i jak to się mówi "jak się bawić to się bawić drzwi wyje...ć okno wstawić
Rekomendowane odpowiedzi