PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Uffff właśnie dojechałem do....Helu:facepalm: padam na pysk, dzięki Panowie i Panie za mój pierwszy zlot było przednio i jak to się mówi "jak się bawić to się bawić drzwi wyje...ć okno wstawić władimir ty nasza gwiazdo Karaoke :kox: Kawał drogi, dobrze że dałeś znać że dojechałeś
wladi Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Uffff właśnie dojechałem do....Helu:facepalm: padam na pysk, dzięki Panowie i Panie za mój pierwszy zlot było przednio i jak to się mówi "jak się bawić to się bawić drzwi wyje...ć okno wstawić władimir ty nasza gwiazdo Karaoke :kox: Kawał drogi, dobrze że dałeś znać że dojechałeś No dzięki ale chyba dałem radę co:naughty:
wladi Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Uffff właśnie dojechałem do....Helu:facepalm: padam na pysk, dzięki Panowie i Panie za mój pierwszy zlot było przednio i jak to się mówi "jak się bawić to się bawić drzwi wyje...ć okno wstawić władimir ty nasza gwiazdo Karaoke :kox: Kawał drogi, dobrze że dałeś znać że dojechałeś No dzięki ale chyba dałem radę co:naughty:Mam nadzieję że macie jakieś fajne filmiki nagrane ale z soboty bo w piątek troszkę zaniemogłem:whistling:
danielom Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Uffff właśnie dojechałem do....Helu:facepalm: padam na pysk, dzięki Panowie i Panie za mój pierwszy zlot było przednio i jak to się mówi "jak się bawić to się bawić drzwi wyje...ć okno wstawić władimir ty nasza gwiazdo Karaoke :kox: Kawał drogi, dobrze że dałeś znać że dojechałeś No dzięki ale chyba dałem radę co:naughty:Mam nadzieję że macie jakieś fajne filmiki nagrane ale z soboty bo w piątek troszkę zaniemogłem:whistling: Szacunek za odległośc którą pokonałeś jak i reszta kolegów z pomorza
wladi Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 No rzeczywiście kawałek drogi przejechane ale co tam warto było poznać wasze piękne mordki:wink:
wypsiu Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 No ja też już w domciu i dzięki za zlot ...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Kto miał najdalej w tym roku:eusathink: wypsiu
wladi Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Kto miał najdalej w tym roku:eusathink: wypsiu No napewno wypsiu jeżeli chodzi o ogól a co naszego kraju to... jaaaaa
Lele Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Również dzięki za zlocik. Za rok też nie omieszkam zawitac:grin:
Tomeks Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 właśnie dotarliśmy do domku dzięki wszystkim za zabawe:hi:
wladi Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 A ja już na nogach po 11 godz jazdy ale jestem wywalony w kosmos:slina: dwie godzinki i wejdę na obroty pozdro:wink:
addassko Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Ja również dziękuję za zlotaJak zwykle był fajny klimat, smaczne jedzonko i oczywiście doborowe towarzystwo Specjalne podziękowania dla osoby która zamówiła pogodę nie ma za co a wg mnie :
MarianekZg Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 :dziura: Piątek przecholowany, Sobota przeleżana ale warto było Dzięki wszystkim
Lele Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 :dziura: Piątek przecholowany, Sobota przeleżana ale warto było Dzięki wszystkim Przeholowany to mało powiedziane:wink: mnie to musieli kuźwa zanieśc do pokoju:polew:
Rekomendowane odpowiedzi