JawoR36 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ile takie felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ile takie felgi? uzywek nie ma a o nowki to nawet nie pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Właśnie, że zapytałem, bo jestem ciekaw, czy się w 10tyś zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 nie ma szans na zmieszczenie się w 10 - ze wszystkim 14-15 trzeba liczyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 14-15tyś za fele z oponami, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 bez opon i to w najtańszym rozmiarze 18x8.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Bajk a rozważałeś zakup Rotiform'ów? też mają wyczesane wzorki, cenowo powinno wyjść 5k+ za 4 szt. prostego wzoru tutaj akurat na Subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Za Twoje 4 felgi można mieć A4 po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Bajk a rozważałeś zakup Rotiform'ów? też mają wyczesane wzorki, cenowo powinno wyjść 5k+ za 4 szt. prostego wzoru totalnie inna klasa felg - rotiformy to się nadają do lansu, a nie zabawy, więc nie biorę pod uwagę rotiformów chodzi opinia, że te37 niby jedne z najmocniejszych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 bajk - idealny wybór felg - super wygląda na X białe koło z białym autem.... jedyne co to czasami urwica strzela z białymi, że dopiero co czyściłem koła a już brudne - biały typ tak ma, poznałem to z autopsji - koła można w zasadzie czyścić non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 I jak koło już na 100% wybrane ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 koło musi poczekać jednak, bo właśnie zamówiłem nowy rower :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 koło musi poczekać jednak, bo właśnie zamówiłem nowy rower :naughty:http://www.bikecentrum.cz/images/bikecentrum/clanky/GT2011/forcecarbonpro.jpg co to :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 GT Force Carbon PRO model 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 fajny rowerek! to jeszcze bagażnika pod rower do EVO brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Auto z moich klimatów, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 fela najlepsza z możliwych. Na allegro kiedyś były do prosiaka za 10k tylko tył miał 10,5J chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 o tych właśnie mówiłem Bajk domyśliłem się :] jeszcze jedna fotka http://teinusa-blog.com/wp-content/uploads/2011/01/Fit-005.jpg ładniejszych kółek chyba się nie znajdzie. Pasują idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 no i bajk kupił sobie bajka... i na koła trzeba czekać... ale widze bajk że na a4-klub.pl lepiej ci idzie rezanie niż na forum evo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi