mystic.pl Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 dobrze by było aczkolwiek jadę na drogowych dunlopach BTW Ci powiem, że o mały włos chyba byśmy się tam nie spotkali jednak wygrała opcja samolotowa w trochę innym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Akurat w X nie jestem do niego przekonany.Ale co mi bardzo odpowiada to spojler z 7/8/9 właśnie z EX co Ty się znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 nowe felgi na treningi do slicków właśnie dojechały nie mogę się doczekać gwintu swoją drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Akurat w X nie jestem do niego przekonany.Ale co mi bardzo odpowiada to spojler z 7/8/9 właśnie z EX co Ty się znasz Na stylizacji nie hu hu. Na gumkach bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 nowe felgi na treningi do slicków właśnie dojechały nie mogę się doczekać gwintu swoją drogą ten Braid jest super ! Na bialym X bedzie kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 kosa to będzie jak ohlins wpadnie - chyba na nic tak nie czekałem jak na ten zawias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 jak duzo $ za ohlinsa? ...wiem, ze majatek, pytam z ciekawosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 poszło na PW ---------- Post dopisany at 14:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:03 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 co to za model Ohlinsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 road & track się po prostu nazywa ---------- Post dopisany 22-05-2012 at 12:16 ---------- Poprzedni post napisany 18-05-2012 at 19:36 ---------- Kilka zdjęć z wczorajszego treningu by fotomotive.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 piękne auto to za mało powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 bajku kiedy założysz wszystkie zabawki od Rexpeeda? Szczególnie mnie ciekawi przednia dokładka - na zdjęciach wygląda przekozacko... ---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ---------- bajku kiedy założysz wszystkie zabawki od Rexpeeda? Szczególnie mnie ciekawi przednia dokładka - na zdjęciach wygląda przekozacko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 dokładka sprzedana - zakładam płytę pod silnik zamiast niej zamówiłem jeszcze trochę innych dupereli carbonowych - jak będzie dobrze wyglądać to coś tam jeszcze dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 masz jakies plany odnosnie wydechu , bo na razie bida:decayed: reszta super , biale E to jest to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 moc na koniec.. aktualnie pracuję*nad zawieszeniem (rozpórki, stabilizatory, ohlins i inne jakieś poboczne duperele), następnie w planach hamowanie - AP Racing na obie osie i później będę coś kombinował z mocą ze względu na gwarancję nie śpieszy mi się z tym zbytnio jeszcze napędów ani skrzyni nie wymieniłem, więc wolę się nie pozbywać gwarancji ---------- Post dopisany 01-06-2012 at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2012 at 12:34 ---------- wygląda na to, że pierwszy tylny dyfer załatwiony - kurde już prawie 10k zrobiłem, ale zabrakło 400km we wtorek odstawiam auto do autogt na wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 gdzie sie drwa rabie tam........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 ciekawe ile razy będę odwiedział autogt przed zakończeniem gwarancji ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- aha, żeby nie było - auto ani razu nie było męczone startem z odcinki, czy strzałami ze sprzęgła widocznie zakręty zmęczyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 no niestety evki maja slabe napedy , nie to co pancerne 6MT w subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Hyhyhy :kox::kox: Zachciało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi