kuba9001 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Nie kumam po co zmieniać ten rezystor? Ma świecić jaśniej ? Ciemniej?
Bielun22 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) jasniej bo na tym ori rezystorze swieciło marnie... bardzo marnie... mowie tu o lampce ambient---------- Post dopisany 05-06-2014 at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany 11-03-2014 at 23:17 ----------trochę było nudno wiec trzeba było odwiedzić kilku kolegów z forum ( Nosb, Domin, Camillotychy),... i jakos tak wpadło pare gratów :1. Kolor licznik z końcówką GX ( Nosb, Camillotychy )2. Listwy progowe S-line3. Bose ( Domin:notworthy:)4. Lusterko Fotochrom z Clh ( Domin:notworthy:)5. Navi ( Domin ) musze ogarnąć nowe mapki i menu pl6.Inne :-Tuner dvbt czeka na brakujący kabel,- Nowe opony 235/40/18,- Nowe servo- Nowe lampy przód( oczywiście odwiedziły Gwertego ) w starych trzęsła się soczewka i parowały ,- Wymiana napinacza i rolki ,- Palemka- myślałem ze jej nie mam ale mile mnie zaskoczyło auto A tu fotki z miejsca które powinno być zaznaczone chorągiewką na mapach:grin: (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:wink:) Edytowane 26 Września 2014 przez Bielun22
Armi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dobrze rezasz:naughty: Pionki niedaleko, moge ktoregos dnia podjechac:whistling:
Bielun22 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2014 Karol masz na pierwszej stronie fotke Armi widziałem Cie chyba w Radomiu ale za szybko się zmyłes ( tak mi się zdaje ze to Ty byłeś) ... w Ostrowie się zobaczymy.. może razem będziemy jechać
Artur82 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 no furka pochwalona ...i naprawdę robi wrażenie
wladi Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Bielun to mówisz że byłeś w jaskini zła....już się od tego nie uwolnisz furka
Bielun22 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Bielun to mówisz że byłeś w jaskini zła....już się od tego nie uwolnisz furka i będę tam znowu w ten piątek i sobote... GRUBE rezanko
wladi Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Ja będę za tydzień to może przełożysz wyjazd
Bielun22 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Ja będę za tydzień to może przełożysz wyjazd za tydzień tez mogę być...
Artur82 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Bielun to mówisz że byłeś w jaskini zła....już się od tego nie uwolnisz furka jaskinia zła :banan: :banan:
Bielun22 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Bielun to mówisz że byłeś w jaskini zła....już się od tego nie uwolnisz furka jaskinia zła :banan: :banan: Jeszcze nie byłem w jaskini a juz mam rece pokaleczone jak cholera... składana tylna kanapa sama sie nie zrobi... Coś tam się robi a ze dużo tego było to się chwale : - 4 ele szyby - Grill s4 - Fotele S-line półskóry z pakietem światło+ siatki+ schowki i grzany tył - składana tylna kanapa - CLH - fotochrom zewnętrzny - kiera A6 multi S-line - przełącznik świateł chrom - siatka bagażnika + haczyk na zakupy - osłony pod silnik i skrzynie - nowa awaryjka - Vag 12.12 - nowy tunel z panelem navi - Auto wentylacja - ramka biegów 1NK której szukałem długo - kratka halogenu (stara była popękana) - tylna pólka bo stara brzęczała Wielkie podziękowania dla osób które nawet w najmniejszym stopniu pomogły mi w realizacji: Wujek R7 Jarek , Józek726, Kudłaty( i jego pies który fachowo ojebał mi boczek skórzany), Marcino87, Wujek Czaki , Reggi , Andr3i no i oczywiście największe uznanie dla Wujka z "Jaskini Zła" który ogarnął wszystko i udzielał wskazówek - Domin79 jak kogoś pominąłem to Sorki Co do planów: - RNS - zmieniarka ( czeka na rns ) - schowek pod zmieniarke ( czeka na rns ) - bluetooth ( czeka na rns ) - klimatronik 16 stopni ( doleci w tym tygodniu ) - licznik kolor chwilowo wyjęty ponieważ szukam odpowiedniego czujnika poziomu paliwa Pozdrawiam i przeprszam za jakość fotek Edytowane 22 Października 2014 przez Bielun22
karol18183 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 jedziesz ostro i quattro jeszcze co do planów
Armi Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 WOW! Zrealizowałeś wszystko co planowałeś gdy ostatnio rozmawialiśmy czyli na OEM-ie w sierpniu. Super fotele, sam na takie poluję. Najchętniej zamieniłbym moje skórzane kubełki na takie. Podrzucisz cenę na PW?
Bielun22 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) WOW! Zrealizowałeś wszystko co planowałeś gdy ostatnio rozmawialiśmy czyli na OEM-ie w sierpniu. Super fotele, sam na takie poluję. Najchętniej zamieniłbym moje skórzane kubełki na takie. Podrzucisz cenę na PW? Armi prawie wszystko ... Miał być RNS jeszcze teraz ale sie z kolesiem nie dogadałem i troche lipa wyszła.. Dlatego reszta gratow musi czekać ...Co do siedzen to jak dla mnie najlepsze po recaro... pomyśle na pełną ele do stołków .... Może ktoś polecić jakąś firme która zajmuje się chromowaniem plastiku? wie kto co? Edytowane 28 Października 2014 przez Bielun22
Artur82 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 kto robil tylna kanape skaldana? duzo roboty bo ja tez potzrbuje taki mod ?
Bielun22 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 kto robil tylna kanape skaldana? duzo roboty bo ja tez potzrbuje taki mod ? sam sobie robiłem ... spawanie tylko mi ogarnął kolega a reszte czyli wycinanie z dawcy potrzebnych wzmocnien, wycinanie grodzi między siedzeniami a bagajem i dopasowywanie robiłem temi ręcami ( oczywiście bez konsultacji się nie obyło ) ... roboty na 5 h w dwie osoby... Artur jak coś to załatwiaj graty a nie jest to duzy nakład pln to odwiedzę tą wieś koło Torunia i Ci pomoge :grin:
Rekomendowane odpowiedzi