Opublikowano 1 Listopada 200619 l jednak cos jest nie tak bo nie mam powiadomienia o odpowiedzi na maila a mam ustawione ze chce dostawac.Hugo popatrz co jest grane Już wiem co jest grane.Muszą nam jeszcze skonfigurować serwer pocztowy i będzie gites.W czwartek zadzwonie i ich popędze oki ... P.S to juz nie odpowiadaj na PW ... ;-)
Opublikowano 2 Listopada 200619 l Działa, chociaż czasem mam wrażenie że wolniej. Powiadomień na meila mi też brakuje.
Opublikowano 2 Listopada 200619 l Powiadomień na meila mi też brakuje. Eeeee... No własnie. Też sie jakoś dziwiłem, że powiadomień nie ma, ale myślałem, że to ja cos spartaczyłem.
Opublikowano 5 Listopada 200619 l A ja przez cały tydzień probowałem się dobić do forum, przez stary adres :roll: :mad: :razz: Super chodzi.
Opublikowano 5 Listopada 200619 l Autor A ja przez cały tydzień probowałem się dobić do forum, przez stary adres :roll: :mad: :razz: Super chodzi. Przecież od razu po przeprowdzce pisałem do wszystkich maila z informacją :mrgreen:
Opublikowano 5 Listopada 200619 l A ja przez cały tydzień probowałem się dobić do forum, przez stary adres :roll: :mad: :razz: Super chodzi. Przecież od razu po przeprowdzce pisałem do wszystkich maila z informacją :mrgreen: :mrgreen: Albo nie widziałem, albo nie wiem co mnie przymroczyło :-)
Opublikowano 8 Listopada 200619 l Do tej pory bylo wszystko ok, a dzisiaj 8.11.2006 19.12 nie wszystkie strony /posty/ się otwierają: mam taki komunikat: Not Found The requested URL /viewtopic.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.37 Server at www.a4-klub.pl Port 80 mogę otworzyć pojedyńczy post, a nie mogę otworzyć całego tematu, lub odwrotnie. pozdrawiam nuszek
Opublikowano 8 Listopada 200619 l Autor Podpiąłem dzisiaj domene pod serwer i dlatego musze jeszcze kilka rzeczy ponaprawiać
Opublikowano 8 Listopada 200619 l No mi troche jak wchodze w jakis post to blad czesto wyskakuje - ze nie ma takiej strony ... :neutral:
Opublikowano 8 Listopada 200619 l Dzis przez caly dzien mam problemy: forum przekierunkowuje sie na nazwa.pl albo otwieraja sie poszczegolne dzialy, ewentualnie jak chce przeczytac jakies posty to pokazuje: Not Found The requested URL /viewtopic.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.37 Server at www.a4-klub.pl Port 80
Opublikowano 8 Listopada 200619 l Ja moge wejsc tylko w ten post ktory ma kilka stron - jak ten, klikajac na ktoras strone, jak klikam na temat to wychodzi blad - caly czas
Opublikowano 8 Listopada 200619 l Ja moge wejsc tylko w ten post ktory ma kilka stron - jak ten, klikajac na ktoras strone, jak klikam na temat to wychodzi blad - caly czas tez ma tak i inne powyższe problemy a wszedłem na forum dzięki uprzejmości HUGO:) podesłał mi link http://frakir.man.lublin.pl/
Opublikowano 8 Listopada 200619 l jak na razie nic się nie zmieniło, nadal nie można otworzyć niektórych stron, współczuję adminowi /nie wiem czy to Hugo/ sam mam pod opieką sieć osiedlową dla 25 osób i jak coś nie działa to ... lepiej nie pisać co mnie trawi. życzę powodzenia i pozdrawiam nuszek
Opublikowano 8 Listopada 200619 l Spokojnie panowie niedawno nie bylo tydzien forum i dalismy rade :mrgreen: Hugo i Bosek poprostu potrzebuja troche czasu bo nic sie samo nie zrobi
Opublikowano 8 Listopada 200619 l Autor Hugo i Bosek poprostu potrzebuja troche czasu bo nic sie samo nie zrobi Bosek pojechał w świat i brakuje mi wsparcia.Ale wraca niedługo i na pewno pomoże
Opublikowano 8 Listopada 200619 l Ja też zgłaszam że nie działają mi posty tematy np. silniki benzynowe i kilka innych ale bez wyrzutów dla admina rozumiem czsem coś padnie itd . czekam spokojnie na pełną sprawność naszej strony.!!