MaQ_WWA Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Stan igła, sprowadzona przed chwila z niemiec :> 1999r. 160 000 z książka serwisowa
Nowak_zg Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 ladna S-ka oby sluzyla bezawaryjnie ps. gdzie masz halogeny ? jakies mody planujesz ? pojedz na hamownie... chetnie zobacze ile wypluje KM i Nm
MaQ_WWA Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2008 halogeny mam oddzielnie tylko jeden jest zbity Byłem dzisiaj w Kreatorze i zapropnowowali mi wirusa i blow off za 2100 pln a hamownie maja w krakowie wiec pewnie do vtg pojade
Nowak_zg Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 halogeny mam oddzielnie tylko jeden jest zbity Byłem dzisiaj w Kreatorze i zapropnowowali mi wirusa i blow off za 2100 pln a hamownie maja w krakowie wiec pewnie do vtg pojade jedz do Rogala w WaWie .... namiary dostaniesz napewno na forum np u prezesa - Hugo 90% ludzi ktorzy maja a4 tam jezdzi chociaz o vtg tez chyba zlego slowa nie mozna powiedziec blow off :kox: :th: dobry pomysl
Wąski Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Gratuluję :th: super niunia i jescze S-line
Flyer Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 halogeny mam oddzielnie tylko jeden jest zbity Byłem dzisiaj w Kreatorze i zapropnowowali mi wirusa i blow off za 2100 pln a hamownie maja w krakowie wiec pewnie do vtg pojade Norbi ze swoja eSa byl u Rogala i wylacznie chwalil jego robote...
Nowak_zg Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 w profilu masz zle oznaczenie silnika S4 to nie jest "Silnik: AAH 2.8 174PS"
Maxxx Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jedz do Andrzeja z Unitronic, ma najnowszą w polsce hamownię obciążeniową MAHA 4x4 :th: www.unitronic.pl
spanky Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jedz do Andrzeja z Unitronic, ma najnowszą w polsce hamownię obciążeniową MAHA 4x4 :th: www.unitronic.pl i na benzynie zna sie jak malo kto ....
woncki Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Gratulacje , piękna maszyneria :th: Jaka cena , jeśli można wiedzieć?
MaQ_WWA Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2008 w profilu masz zle oznaczenie silnika S4 to nie jest "Silnik: AAH 2.8 174PS" Mam i AAH 2.8 174PS ale teraz idzie na sprzedaz Jedz do Andrzeja z Unitronic, ma najnowszą w polsce hamownię obciążeniową MAHA 4x4 :th: www.unitronic.pl A ten unitronic to mam kilometr od domu bo na seczkowej mieszkam ale nie wiedziałem że oni takie rzeczy robią Ktoś z klubu robił u nich S4 ??? Gratulacje , piękna maszyneria :th: Jaka cena , jeśli można wiedzieć? Dzięki 10 000 euro + akcyza
T-żółw Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 furka unikatowy sedan...no moze oprocz Norbiego
slaweq Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Niewiele mozna powiedziec o tym aucie przy zdjeciach tak fatalnej jakości... Kolego zrób nowe fajne zdjecia furki i koniecznie środka wtedy bedzie jakis materiał do oceny
kuba.olkusz Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 szok.... piekna . nie wiem jak Ci sie udalo ja zdobyc , ale jest wspaniala, pozazdroscic , nic tylko jezdzic , dbac i sie cieszyc !
dominikt Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 jedz do Sportmile, do Adama, jego projekty znajdziesz tutaj na forum
taxidriver Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 MaQ_WWA, S-ka wyglada kozacko, kolor, wnetrze recaro? i to wszystko w sedanie :> Moje pytanie; Jak Ja znalazles..? (autoscout, mobile, znajomosci..?)
A3 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Według mnie też tylko Sportmile zrobili już nie jedną eska i reske i wszystkie śmigają elegancko i pewnie jeszcze nie jedną zrobią
MaQ_WWA Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2008 MaQ_WWA, S-ka wyglada kozacko, kolor, wnetrze recaro? i to wszystko w sedanie :> Moje pytanie; Jak Ja znalazles..? (autoscout, mobile, znajomosci..?) nie normalne bez skór ale to szczegół :> znalazłem ją na mobile Według mnie też tylko Sportmile zrobili już nie jedną eska i reske i wszystkie śmigają elegancko i pewnie jeszcze nie jedną zrobią z tego co słyszałem to ceny mają porównywalne do VTG a szczerze mówiąc to VTG ma większą renomę [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 13:14 _________________________________________________
dominikt Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 vtg.. u mnie renome sobie popsulo, jak do rs4 mojego znajomego wgrali program bez odcinki.. mogl zarznac auto przez to. a najlepszy wkret na hamowni - "nasze chlodzenie nie wyrabia, wiekszej mocy nie jestesmy w stanie sprawdzic" Co do sportmile to Adam i Maciek naprawde znaja sie narzeczy. Zreszta Maciek wczesniej w vtg zajmowal sie S4 killerem, a teraz przygotowuja go w sportmile.
Rekomendowane odpowiedzi