Seikokilla Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 w tym termine to planuje miec fure w warsztacie zeby miec czym jechac na vw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Bartek a masz jakąś stronkę o tym weekendzie VAG pod Kościerzyną aby dowiedzieć się więcej. ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- dobra mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Rok temu była pierwsza edycja pomagałem chłopakom to ogarnąć , w tym roku też tam sie wybieram i trochę im pomóc jest juz 98 aut i mam nadzieje że będzie więcej , do Żerkowa jadę już 5 raz a mania to będzie moja już 12 ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- i tak uważam że każdy zapalony miłośnik vag powinien chociaż raz w życiu pojechać do Austrii na zlot GTI TRFEN który odbywa się w Worthersee w tym roku byłem tam 6 raz Worthersee Tour 2014 CONEK FOTO on Vimeo Wörthersee 2014 on Vimeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 filmiki w deche na tym drugim byl niebieski pasek ze zdesiem z B6 s-line? coz powiedziec wyczesane furki jeszcze trzeba rezac nasze zlomki na takie akcje ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- a ktoś z was wysyłam zgłoszenia na vag event ?? a jak nie to wysylac zgłoszenia na vag weekend https://www.facebook.com/Vagweekend?fref=ts to impreza zamknieta? bedzie ew. mozna podjechac polookac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To jakiś laminat...napewno nie ori s-line:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To jakiś laminat...napewno nie ori s-line:whistling: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Robson bedzie można podjechać i oglądać auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 w sumie do Koscierzyny nie tak daleko, mozna by sie wybrac zobaczymy jak wypadnie z czasem blizej terminu wszystko sie okaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Panowie, macie może jakiś lokal , domek(lub ktoś ze znajomych) dla 12-15 osób ( 6-8 dorosłych) reszta dzieci, nad morzem na sierpień ?? Chodzi o fajną miejscówkę no i też cenowo w miarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Panowie, macie może jakiś lokal , domek(lub ktoś ze znajomych) dla 12-15 osób ( 6-8 dorosłych) reszta dzieci, nad morzem na sierpień ?? Chodzi o fajną miejscówkę no i też cenowo w miarę To musi być 1domek? Popytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Moga byc 2, kwestia tez ceny, lub np kilka pokoi w jakim lokalu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Krzysiek masz dojscie do domkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zadzwońcie sobie miejsce naprawdę fajne tylko może być problem z miejscami ale warto spróbować jak coś można się na mnie powołać Wakacje nad morzem - "Nad Zatoką " Domki Letniskowe - Hel - Półwysep Helski - Wybierz noclegi nad morzem. Wczasy nad Bałtykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zadzwońcie sobie miejsce naprawdę fajne tylko może być problem z miejscami ale warto spróbować jak coś można się na mnie powołaćWakacje nad morzem - "Nad Zatoką " Domki Letniskowe - Hel - Półwysep Helski - Wybierz noclegi nad morzem. Wczasy nad Bałtykiem. Jak coś chcecie załatwić, to nie powołujcie się na wladiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Noo, bo jeszcze można wp***dol załapać :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Trzacha żebym Ci nie musiał załatwić.........sztucznych kłów:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Trzacha żebym Ci nie musiał załatwić.........sztucznych kłów:grin: No w końcu jakaś propozycja! Może będą lepsze niż te co mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Trzacha żebym Ci nie musiał załatwić.........sztucznych kłów:grin: No w końcu jakaś propozycja! Może będą lepsze niż te co mam... dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 piątek piąteczek piątunio.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 To mowisz Andrzej pomoczymy kije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi