wladi Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Dzięki za spota Panowie trochę zimno ale kawa w MC rozgrzała:decayed:
Tomeks Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 tam mróz,my wczoraj meilismy grilla:whistling: a w ogóle,ciepło sie robi,trzeba wykombinować jakiegos wspólnego spota 3M and Peck na skwerze np:naughty:
Gość Edyta Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 tam mróz,my wczoraj meilismy grilla:whistling:a w ogóle,ciepło sie robi,trzeba wykombinować jakiegos wspólnego spota 3M and Peck na skwerze np:naughty:
Tomeks Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 no w sumie teraz wasza kolej,trójmiasto juz jeździło do wejherowa jak grafi rozkrecał spoty w waszym rejonie:whistling:
ryszard7562 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 zawsze można zrobić grila na 'kaczym winklu'
novwy Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 gdzie, który bo nie widziałem w ogóle się chciałem zapytać jak odjeżdżałem to niebiescy jechali do was?? widziałem ich jak wracałem z Intera na parkingu maka, szukali dziury w całym czy jak
wladi Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Kręcili się i stanęli na dużym parkingu ale nie było żadnej akcji:wink:
novwy Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 żartuję niech sobie nawet na fryty przyjdą, po co się czają po kontach parkingu
Łepski Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 no w sumie teraz wasza kolej,trójmiasto juz jeździło do wejherowa jak grafi rozkrecał spoty w waszym rejonie:whistling: Mówiłem dzisiaj chłopakom, żeby popakowali się po kilku w auto i wpadli do Ola lub Matarnie
Rekomendowane odpowiedzi