Seikokilla Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 kurna,zrobiłem przez ostatnie 2 tyg. 5 tysi km. a 6 km od chaty pizłem sarnę... no to z rozwalonym zderzakiem się godzi pokazać na zlocie? A sarna zabita...na śmierć,hehe Swoją drogą ,zastanawiam się ,czy nie kupić innego zderzaka,bo mało,że popękany,to wszystkie kratki z dołu poszły się jebać.A najgorsze,że ramka forumowa też.f*ck! Jakby kto miał ,to piszta tu wiec mozemy liczyc na grillowana dziczyzne na spocie ?
TyBucu Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Rychu, ja zakupilem o jedna wiecej ramke wlasnie gdyby cos takiego sie komus przytrafilo, tylko niestety musisz poczekac do polowy czerwca az sie zjawie ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- A skoro mowa o zderzakach seiko, kiedy wymieniasz na Eske?
Seikokilla Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Rychu, ja zakupilem o jedna wiecej ramke wlasnie gdyby cos takiego sie komus przytrafilo, tylko niestety musisz poczekac do polowy czerwca az sie zjawie ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- A skoro mowa o zderzakach seiko, kiedy wymieniasz na Eske? niestety nie w tym roku na razie budzet glownie idzie w mechanike
TyBucu Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 kuuutfa, tak sie przymierzam do lakierki, bo audiola dostała niezły wpiernicz w pracy. Chociaż z drugiej strony zastanawiam sie czy nie rzezać gwintu, fmic, wydechu i wirusa
Seikokilla Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 kuuutfa, tak sie przymierzam do lakierki, bo audiola dostała niezły wpiernicz w pracy.Chociaż z drugiej strony zastanawiam sie czy nie rzezać gwintu, fmic, wydechu i wirusa ja wlasnie czekam na gwint a i drobne malowanko tez bedzie bedzie teraz szukam kogos kto poleruje fele w przystepnej cenie
grafi Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Pod kauflandem w wejherowie widziany zielony avant b5 z tabliczkami i szybkami przyciemnianymi novwy to ty byłeś
wladi Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Właśnie novy ślepoto mijałem Cię jak wyjeżdżałeś spod Intermarche w Pucku rano około 6.30 machałem ale nie wiem czy zauważyłeś
novwy Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 tak chłopaki wszystko się zgadza moja furka, tylko moja kobieta zabrała mi samochód
wladi Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Mnie nie ma siedzę w Toruniu memory five-wladi i wszystko jasne:)
TyBucu Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Mnie też nie będzie ---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ---------- ale za cztery spoty wpadne się przywitać
Seikokilla Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 pogoda super na spota cos czuje w kosciach ze bedzie udany spocik i w koncu dzienne fotki ustrzelimy
grucha1 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 ja mam w nocy wyjazd do poznania wiec odpadam
Seikokilla Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Wyglada na to ze wszyscy odpadli pogoda dopisala a tu lipa. Nic dojem fryty i zwijam sie
novwy Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Opublikowano 16 Maja 2013 ja byłem do 18'15 i sobie dałem spokój
ryszard7562 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 no ja nie zdążyłem.O 17.30 jestem w domu z roboty.Zanim się ogarnę i zjem coś,to już pozamiatane.Kurde,coś mi się zdaje,że 18.00 to niespecjalnie najlepsza godzina.Może to jest powodem niskiej,żeby nie powiedzieć zerowej frekwencji....
Rekomendowane odpowiedzi