Seikokilla Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 heh są fotki czekamy spokojnie na resztę
novwy Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Opublikowano 19 Lipca 2013 Andrzej to wybierzemy jakieś zdjęcie i poślemy na kalendarz, 3 autka też mogą być na fotce przecież TyBucu, novwy, Seikokilla
Seikokilla Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 niestety w ten czwartek sie nie pojawie musze pilnie smignac w srode albo czwartek do niemiaszków
wladi Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Mnie też nie ma siła wyższa.....bimber:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
artua2 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Panowie wiecie gdzie u nas w okolicach można wypucowac klimę tak na cacy bo u kumpla w passku wali grzybem po załączeniu?
szawlo Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Wczoraj właśnie byliśmy z TyBucu w Jastrzębiej Górze u niejakiego Jeki, na ulicy Kuracyjnej 16, śmiało można tam śmignąć z klimą :>
TyBucu Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 No, jak najbardziej polecam. Szybko sprawnie milo i tanio. Tylko z filtrem wlasnym trzeba przyjechac bo na miejscu nie maja.
Seikokilla Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 http://s16.postimg.org/7nwbvl2gx/spotpuck.jpgMacie Pany, fota od wujka Szaweła. No foteczka mnie sie podoba chyba sobie zrobie tapetke A w kwesti klimy to ja robilem w auto masterze na obluzu i nie mam uwag. Filtr zmienia,odgrzybia,czynnik uzupelnia,spr kompem cisnienie w ukladzie.
TyBucu Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 To jak ze spotem w tym tygodniu, będzie ktoś czy odpuszczamy?
novwy Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 http://s16.postimg.org/7nwbvl2gx/spotpuck.jpgMacie Pany, fota od wujka Szaweła. majster to jak z naszym zdjęciem dajemy na kalendarz? a może już wysłałeś? ---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ---------- To jak ze spotem w tym tygodniu, będzie ktoś czy odpuszczamy? co do mnie to wiesz jak jest, daleko nie mam
GIEE Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Panowie...macie jakas dobra miejscowke gdzie zregeneruja maglownice? polecacie jakis warsztat? czy lepiej jakas ori uzywka i samemu wymieniac. Pozdro
novwy Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 Panowie...macie jakas dobra miejscowke gdzie zregeneruja maglownice? polecacie jakis warsztat? czy lepiej jakas ori uzywka i samemu wymieniac. Pozdro ja na allegro na wymianę kupiłem regenerowaną z firmy AMBRO chyba z Aleksandrowa Łódzkiego, firm jest trochę, u nas w trójmieście jest firma SKRAWMET w Sopocie wszyscy zachwalają i że dziadek najlepszy tylko drogi, ja tam robię firmowe pompy i magle do Sprinterów głównie i powiem że zdarzały się reklamacje. A u Ciebie płyn przez osłony wycieka że chcesz robić, roboty z wymianą trochę jest w dwóch robiłem to 3,5 godz, używka jak trafisz szkoda roboty i kasy.
GIEE Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Przez oslony nie cieknie tylko tam gdzie wchodzi kolumna i na postoju slysze stuki jak krece szybko lewo prawo kiera, podczas jazdy cisza. Jeszcze jedno pytanko...tak w razie niemca zapytam - jakis czlowiek co odkoduje radio (concert 1), bo niewiem czy mi sie nie zakoduje jak aku odlacze Pozdro
TyBucu Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 majster to jak z naszym zdjęciem dajemy na kalendarz? a może już wysłałeś? : Tak myślałem żebyśmy pierw wybrali które zdjęcie poślemy, mr.szawlo nam je obrobi i wtedy dopiero się zgłosimy do kalendarium To zdjęcie co wrzuciłem niech będzie jako przykład jak to mniejwięcej będzie wyglądać, no i oczywiscie żebyście mieli smaczek na tapetke Szczerze, aparat mi coś nawalił z ostrością, pewnie mi gdzieś objektyw spadł. I przez to tylko kilka zdjęć się nadaje, więc dzisiaj wieczorem wrzuce to gdzieś w neta i prześle wam linki na PW. Wybierzemy ze trzy zdjęcia na obróbke, nasz majster zadziała i z tych trzech obrobionych wybierzemy jedno na kalendarz A co do spota... A niech tam, zrobimy skromnego. Ja będe. Mr. szawlo goscinnie też. ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ---------- Bede miedzy 18 a 19 jakby ktoś się chciał dołączyć
TyBucu Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Stoje juz i czekam, wpadajta chopaki. ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ---------- Dzieki za spota grucha1 novwy
TyBucu Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Panowie, materiał na sucho: http://rapidshare.com/files/3464664075/kalendarium.rar Które kadry wystawiamy na dalszą obróbeczke?
Rekomendowane odpowiedzi