TyBucu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 I Andrzej polegl Odrazu ze poległ... Wladi mnie jeszcze na helu na impreze wypluł. Wrocilem jak juz bylo jasno Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
TyBucu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Podobno jeszcze koleżke do domu wlokłem. Wiec nie bylo chyba tak źle Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. ---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- Grucha, co masz w kubeczkach? Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
Gość cwiara Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Juz chlali beze mnie Sent from my iPhone5 using Tapatalk
TyBucu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ćwiara pojechał, ale alkoholizm został. Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Podobno jeszcze koleżke do domu wlokłem. Wiec nie bylo chyba tak źle Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. ---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- http://img.tapatalk.com/d/13/09/07/u3ehuban.jpg Grucha, co masz w kubeczkach? Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. Pozwoliłem im postawić kubki na lotce bo i tak będę zmieniał na s-line:wink:
Gość cwiara Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ćwiara pojechał, ale alkoholizm został.Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. :polew: Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Seikokilla Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 widze ze sie konkret dzieje na rejonach Andrju kiedy fure odbierasz?
grucha1 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 On jej juz nie dostanie bo ja na czesci opchneli
TyBucu Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Nie no chyba az tak zle nie jest. Ale szczerze sie powoli wku*** bo miesiac bez auta jestem... Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
grucha1 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Ja bym tez juz sie wkurzyl. To jest jakas masakra.pozatym dajesz ten sam kolor a to mniej roboty niz przy zmianie
TyBucu Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Niby tak, tylko ze po drodze sie wysypalo sporo rzeczy. Do roboty bylo jeszcze: łozyska, chlodnica, wymiana zawiasow spasowanie progow, lusterko duze prawe, przewody hebli, wielowachacz tyl i kilka innych pierdrutów... No i nowa szybe tez dostane na przod Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Endrju Ty do roboty już jedź bo siana Ci zabraknie na naprawę:decayed:
TyBucu Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 A idz panie w chu, ja na suchym chlebie i wodzie jade zeby czesci byly dobre Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. ---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- A wiesz juz cos w sprawie wlepy polish works? Bo wiesz, bede przecie szukal pracy za granica Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 No właśnie miałem pisać ile tego ma być bo juz zamówienie muszę złożyć....
Gość cwiara Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 No właśnie miałem pisać ile tego ma być bo juz zamówienie muszę złożyć.... A co za wlepy robicie? Wladi ja mam dla Ciebie tego oema+ zapomnialem Ci dac ale moze i dobrze bo bys zgubil ja w tym stanie Sent from my iPhone5 using Tapatalk
wladi Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Narazie wezmę 3 jak ktoś będzie jeszcze chciał to się zamówi 10 zł szt. Cwiara to te wlepy "polish.....":decayed: ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ---------- No właśnie miałem pisać ile tego ma być bo juz zamówienie muszę złożyć.... A co za wlepy robicie? Wladi ja mam dla Ciebie tego oema+ zapomnialem Ci dac ale moze i dobrze bo bys zgubil ja w tym stanie Sent from my iPhone5 using Tapatalk Ja pierdzelę oema chcę 1/4:grin:---------- Post dopisany 09-09-2013 at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany 08-09-2013 at 20:50 ---------- Grucha kiedy będziesz w Strzebielinie?
xxxSzYbAxxx Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Narazie wezmę 3 jak ktoś będzie jeszcze chciał to się zamówi 10 zł szt. Cwiara to te wlepy "polish.....":decayed:---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ---------- No właśnie miałem pisać ile tego ma być bo juz zamówienie muszę złożyć.... A co za wlepy robicie? Wladi ja mam dla Ciebie tego oema+ zapomnialem Ci dac ale moze i dobrze bo bys zgubil ja w tym stanie Sent from my iPhone5 using Tapatalk Ja pierdzelę oema chcę 1/4:grin:---------- Post dopisany 09-09-2013 at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany 08-09-2013 at 20:50 ---------- Grucha kiedy będziesz w Strzebielinie? a co chcesz ze strzebielina alkusie?
Rekomendowane odpowiedzi