dymekn Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Panowie podpialem przednie kratki pod zapalniczke z przodu i wszystko swieci pieknie natomiast nie podswietla samej zapalniczki ani jej nie grzeje. Probowalem zlokalizowac bezpiecznik ale na legendzie bezpiecznikow nic nie ma o zapalniczce. Sprawdzilem miernikiem i kabel od iluminacji ma napiecie natomiast ten od grzania nie. jakies pomysly? Prosze o pomoc.
edraven Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Bezpiecznik od zapalniczki chyba masz w bagażniku po prawej stronie obok komfortu. Jeżeli to bezpiecznik padł.
dymekn Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Jak nie bezpiecznik to co innego? dzialalo a teraz nie.
patryk4544 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 W jaki sposób wymontować tylne nawiewy ?
wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Opublikowano 23 Listopada 2015 W jaki sposób wymontować tylne nawiewy ? Ludzie .............. szukacie cos wogóle na FORUM Na koncu tunelu mamy albo nawiew albo mały schowek w zaleznosci od wyposazenia auta . – Wyjąć ostrożnie matę wyłożeniową z wypustek mocujących . - Umieścić hak w dolnych otworach w schowku, wsuwając jednocześnie wyjmakiem w szczelinę pomiędzy schowkiem a konsolą środkową. – Odblokować dookoła schowek i wyjąć go. Nawiew posiada po obu stronach otwór do zawieszania haka . – Wyjąć ostrożnie nawiew 1 na przemian po obu stronach za pomocą wyjmaka z otworu montażowego. – Wersja wyposażenia z oświetleniem: odłączyć elektryczne złącze wtykowe. – Podczas wsuwania nawiewu w konsolę środkową zwrócić uwagę, aby prowadnica powietrza prawidłowo się zagłębiła. Wymontowanie i zamontowanie tylnej osłony konsoli środkowej – Wersja wyposażenia ze schowkiem: wymontować schowek z tyłu w konsoli środkowej . – Wersja wyposażenia z nawiewem: wymontować tylny nawiew . – Wykręcić śrubę 2 . – Odczepić ostrożnie osłonę 3 po bokach za pomocą małego wkrętaka, zaczynając na dole -strzałki-. – Odchylić osłonę w górę, jednocześnie odblokować występ mocujący 1 i zdjąć z konsoli środkowej. – Jeśli są, rozłączyć elektryczne złącza wtykowe.
patryk4544 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Sorki, przyznaje że nie przeszukałem dość dokładnie, bo wszystko jest. W każdym razie dziękuje za pomoc. Byłem w ASO po diody, ale za całość prawie 200 zł chcą, trochę drogo Poszukam może coś na allegro, chyba że są jakieś alternatywne miejsca zakupu takich rzeczy?
marjan83 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Pytaj na forum, napisz do Wrzosa
andynl Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Poszukaj na aledrogo kompletu kratek z podświetleniem z polifta, spokojnie można trafić za 200-250żł
chrisx Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 z innej beczki czy do każdego sterownika w drzwiach da się podpiąć qq1?? mój sterownik drzwi ma nr 8KO959793 N próbowałem vcds zakodować lampki i nic z tego, gdzieś można sprawdzić jakie moduły obsługują qq1??
wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2015 z innej beczki czy do każdego sterownika w drzwiach da się podpiąć qq1?? Tak oczywiscie tylko trzeba zakodowac sterowniki drzwi
chrisx Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 czy oprócz sterownika w drzwiach jeszcze gdzieś trzeba?
czarek76 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 tylko sterowniki w każdych drzwiach kodujesz i już
collega Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Czesc Jest gdzies moze opisane w ktora kostke i pin w bornandezie wpinac sie z poszczegolnym oswietleniem ? Nieaktualne nauczylem sie juz jak poruszac sie po forum Edytowane 2 Stycznia 2016 przez collega
wrzosu Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) patrzcie na mój sposób podświetlenia kubeczków. wykorzystałem stare diody z alarmu wraz z obudowami. przesadziłem z diodami chyba. dałem 3szt na kubki i jedną na mały schowek, a spokojnie wystarczą dwie na kubeczki. całość zmontowałem w 15min a wszystkie części miałem w garażu. Podobną akcję zrobię w podłokietniku. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez wrzosu
wrzosu Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 dzięki. mam tych kubeczków kilka, więc opracuję idealną ilość świecidełek
sowiq Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 A nie masz może kubeczków pod przetwornicę 230V?
simon__75 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Fajnie wyszło !Co rozumiesz przez "mam więcej tych kubeczków" ??
wrzosu Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Fajnie wyszło ! Co rozumiesz przez "mam więcej tych kubeczków" ?? że mam kilka takich uchwytów na zmarnowanie A nie masz może kubeczków pod przetwornicę 230V? miałem ale sprzedałem razem z modułem grzania
patryk4544 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Obiło mi się o uszy, że można aktywować QQ1 przez jakieś ukryte menu w mmi 3g, które aktywuje się skryptem na karte SD - Można tak ?
Rekomendowane odpowiedzi