Avancik Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 za 200zł z przesyłką ?? ja tak pisałem ??? to może pisałem o griluu z s4 ? EDIT: cyt "Kupilel okazyjnie grill od rs4 za 300 z przesylka " tak ci napisałem tamtego grilla od rs4 sprzedałem bo był w kiepski stanie...i miał ramkę chromowaną ...taką jak w zwykłym grillu
puzzel1 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Aha no może i tak, nie pamiętam bo pw usunalem w takim razie montuj i pokazuj jak sie rs4 prezenci
Avancik Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 poczekam aż mrozu będą mniejsze....przy -20 odechciewa się grzebania przy aucie...zwłaszcza jak się niema garażu
puzzel1 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 no to fakt.. u mnie w b5 rano termometr -30 pokazywal mi garaż tyle daje ze nie muszę drapać szyb
medik Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 poczekam aż mrozu będą mniejsze....przy -20 odechciewa się grzebania przy aucie...zwłaszcza jak się niema garażu założenie grilla to 2 min roboty :gwizdanie:
Avancik Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 niechce połamać zaczepów więc wole to zrobić na spokojnie...zwłaszcza że będę zmieniał pierwszy raz
puzzel1 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 nic nie polamiesz, podwazasz z obu stron płaskim i każdy zaczep po kolei wypychasz, a jak zakladasz to grill sam wskakuje na miejsce
Avancik Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 grill założony...rzeczywiście wystarczy kilka minut....aczkolwiek paluszki troszkę mi zmarzły... jutro mogę wrzucić foto jak chcecie :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:23_________________________________________________EDIT: [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 15:58_________________________________________________ps. zastanawiam się nad przemalowaniem ramki na czarno...
pitman Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Grill RS to dla mnie jeden z lepszych modów w B5
pepik Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Jak nie masz chromu wokół szyb to pomaluj ramkę w czarny mat
HaVoK Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ramke najlepiej to przemaluj swoja stara i podmień. Bo szkoda malować ori ramke z tego grilla
krzysaudi Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ten grill jest tak piękny też ze względu na ramkę - bo jest taka satynowa . I to też jest odmienność względem innych audików na drodze .
Avancik Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 mnie się podoba tak jak jest....to nie jest temat o gustach...
medik Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Jeszcze i lampy Ten grill u Ciebie nie zrobi takiej roboty jak powinien.
Avancik Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 w lampach ringi są odłączone...żeby nie robić BMW
HaVoK Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ten grill jest tak piękny też ze względu na ramkę - bo jest taka satynowa . I to też jest odmienność względem innych audików na drodze . Tylko że ta ramka tu do niczego nie pasuje Czarna, albo w folii zrobi lepszą robotę. A ledy co kto lubi ale w B5 To samo sonary :gwizdanie: Nie lepiej było zainwestować w polifty? Albo od razu w czorne polifty?
Rekomendowane odpowiedzi