moro99 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 fajna felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Podobne do Lambo Espada, Maserati Ghibli i kanciastego modelu Ferrari. Ogólnie to chyba włoszczyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Iso Rivolta Lele 1969 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czyli włoszczyzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 endriuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis8 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 saab sonetts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dokladnie Saab Sonett III 1970. w skandynawii na kazdym rogu pewnie DAJESZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis8 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 hehe no szkoda ale nie.. za to pełno 9-5 i volvo S70 nowych z fotelikami dla dzieci oczywiscie.. czysty polot to ja jak zwykle cos co zostanie odgadnięte ''od ręki'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaporożec Sport Limited Edition :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis8 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 musisz sie bardziej postarac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Yep, ZAZ-968 tyle że to render 3D. Nigdy wcześniej nie widziałem tak ładnego Zaporożca http://www.cgtalk.ru/gallery/showimage.php?i=4215&catid=member&imageuser=9265 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis8 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 szybko sprawnie i powabnie. piekna maszynku..syberyjski wiatr we włosach,zakręty bierze jak kolej transsyberyjska ,cudo na kołach dajesz RENIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Nowa konstrukcja i powinna być raczej znana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis8 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ascari KZ 1 top gear sezon 7 odc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Nie wiem, nie oglądałem ale oczywiście trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis8 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 no to coś w podobnym klimacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Noble M14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Trochę mi to zajeżdża Koenigsegg'iem, ale jakoś mi nie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis8 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Reniu. prosimy next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi