Reniu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Upieram się jednak że to to: Tu wersja ze zderzakami w chromie: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f8/Australian_Ford_Falcon.jpg Czy są to różne modele? Nie wiem. Muszę opierać się na tym co wypluje google więc można przestrzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Reniek byłes b. blisko to Ford Falcon ver. XB GT 351 - 1975. dajesz kolejny. Azunia - gratuluje spostrzegawczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nie znam Reńka Gdyby nie Azunia to nie szukałbym dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Audi 80 B1 - 1972 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 sprytnie usunięte znaczki ale widać od razu że to Audi http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Audi_80_b1_v_sst.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Więc trzeba było wykazać się szybkim klikaniem endriuu oczywiście zgadza się. Dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Gdyby nie Azunia to nie szukałbym dalej chętnie służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 jaki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nigdy w życiu nie widziałem nawet zdjęcia tego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 poprosimy o podpowiedz, bo ja sama nie mam pojęcia, niby linią boczną podobny do mustanga, ale to przypuszczenia, bo te światła.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 szalone lata 70te. Funky Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis8 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 poprosimy o podpowiedz, bo ja sama nie mam pojęcia, niby linią boczną podobny do mustanga, ale to przypuszczenia, bo te światła.... w którzm miejscu podobny do mustanga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 poprosimy o podpowiedz, bo ja sama nie mam pojęcia, niby linią boczną podobny do mustanga, ale to przypuszczenia, bo te światła.... w którzm miejscu podobny do mustanga? to jak jesteś taki mądry to słucham, co to za auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 poprosimy o podpowiedz, bo ja sama nie mam pojęcia, niby linią boczną podobny do mustanga, ale to przypuszczenia, bo te światła.... w którzm miejscu podobny do mustanga? ja też słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUCHA1 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 jansen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nie Jensen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Na pierwszy rzut okiem to pasuje do jakiegoś włocha... typu alfa czy cuś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 auto europejskie, produkowane przez spracowane amerykańskie ręce [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 00:07_________________________________________________samochód produkowany był przez 4 lata. Ku czci tegoz modelu spreparowano następcę- zgrabny Concept - o tej samej nazwie jak stary model: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Koncepty z jakiejś gry wzięte? Bo rendery marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ooo od razu marne. dopiero sie szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi