Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 A co tam, dopisz i mnie choć nie mam B6 Cenię forum nie tylko za informacje na temat naszych paździerzy ale też za ludzi którzy są częścią tego środowiska Aktualna lista zrzucających się (19): - AndyN - Bart-S - Bieniek - Bobikos - Cool506 - Czaki22 - Domin79 - Flyer - Greg2505 - Letallec - Madbar - Marekg - Mk4 - Pocas - Piotreklon - Proton2 - Siemian - Wrclaguna - Zukers Aktualna stawka od osoby: 27,90zł
AndyN Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 (...) SGX - dzięki za wpis. Mam teraz troszkę na głowie, ale jak tylko zwolni się troszkę czasu - przerobię dokładniej to co napisałeś Fajnie, że mamy tu osoby, które mocniej siedzą w temacie (...) No i w sprawie konsultacji szczegółów testów wiadomo do kogo się zwrócić
barrowiec1 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 to ja też wpisuje się na listę ( a za czym ta kolejka :polew: :polew: )
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Aktualna lista zrzucających się (20): - AndyN - Barrowiec1 - Bart-S - Bieniek - Bobikos - Cool506 - Czaki22 - Domin79 - Flyer - Greg2505 - Letallec - Madbar - Marekg - Mk4 - Pocas - Piotreklon - Proton2 - Siemian - Wrclaguna - Zukers Aktualna stawka od osoby: 26,50zł
Brysio Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Bartek nic mi sie wiecej nie udalo dowiedziec odpowiedz jest albo nie wiedza albo tajne informacje obdzwonilem 5 roznych dzialow w audi i nikt nie chce gadac albo niby nie ma do tego kompetencji albo musi sie zapytac kogos i cisza!
Bart-S Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Aktualna lista zrzucających się (21): - AndyN - Barrowiec1 - Bart-S - Bieniek - Bobikos - Cool506 - Czaki22 - Diego - Domin79 - Flyer - Greg2505 - Letallec - Madbar - Marekg - Mk4 - Pocas - Piotreklon - Proton2 - Siemian - Wrclaguna - Zukers Aktualna stawka od osoby: 25,23zł
Bart-S Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Aktualna lista zrzucających się (22): - AndyN - Barrowiec1 - Bart-S - Bieniek - Bobikos - Cool506 - Czaki22 - Diego - Domin79 - Flyer - Greg2505 - Letallec - Madbar - Marekg - Mk4 - Nosfer - Pocas - Piotreklon - Proton2 - Siemian - Wrclaguna - Zukers Aktualna stawka od osoby: 24,09zł
tomi790 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 kolejka jak za komuny za papierem toaletowym ale jak wszyscy to wszyscy - też się dorzucę
miszka Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 kolejka jak za komuny za papierem toaletowym ale jak wszyscy to wszyscy - też się dorzucę To ja też poproszę jedną rolkę tego papieru dopisz i mnie
Bart-S Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Dzięki chłopy ale już pozamiatane - lista zamknięta i większa część puściła już przelewy
AndyN Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzięki chłopy ale już pozamiatane - lista zamknięta i większa część puściła już przelewy Szczegółowy opis wyników eksperymentów zobaczą wszyscy czy tylko ci, którzy brali udział w składce? Uprzedzając flejma: chyba mogę o to zapytać?
Brysio Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 i w sumie macie racje ten kto nie ma wkladu nie widzi wynikow - fertig
siemian Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 i w sumie macie racje ten kto nie ma wkladu nie widzi wynikow - fertig głupota
Brysio Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 i w sumie macie racje ten kto nie ma wkladu nie widzi wynikow - fertig głupota a dlaczego glupota kazdy mial szanse sie dolaczyc ci ktorym zalezalo zrobili to inni maja gdzies znaczysie nie zalezy im na informacjach siemian nie bulwersuj sie Ty sie dowiesz )
letallec Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 i w sumie macie racje ten kto nie ma wkladu nie widzi wynikow - fertig głupota x2
siemian Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 nie po to jest forum żeby robić kliki i kółka gospodyń wiejskich. Składam się po to zeby wszyscy mogli wiedzieć co i jak. Jesli ktoś nie chce się dołożyć to jego sprawa ale uważam że to nie powód dla którego trzeba by utajniać te informacje... Rozumiem że uważasz że sprzęt zakupiony ze środków WOŚP też powinien być używany tylko przez darczyńców... wiem że przykłąd przekoloryzowany, ale analogiczny...
Brysio Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ale panowie o co ta spinka -- napisalem dla zartu aby zobaczyc reakcje niektorych -- a zbulwersowali sie tylko ci co zaplacili )) Bart robi test i to on zdecyduje czy udostepni wyniki czy nie i w jakim stopniu one zostana udostepnione [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 12:47_________________________________________________Siemian ja ze swojej strony zroblem co mozliwe starajac sie porozmawiac z kims na ten temat w audi i trw najwiecej informacji dostalem z trw bo audi albo nie mialo FACHOWCA akurat pod reka albo nie mogli mi powiedziec bo nie MAM PRAWA INGEROWAC W SYSTEM AIR BAG albo tez wykrecali sie ze to jest TAJNE a pytalem o proste sprawy komunikacja miedzy sterownikami a poduszkami oraz czestotliwosci sterowania zapalnikami i niestety zadnej z tych inforamcji poza ogolnym zarysem sytuacji nie udalo mi sie od nich dostac jedyne co kazdy potwierdzal ze sterowink z b6 nie odpali poduszki b7 pytajac jak jest z b7 i poduszka z b8 nikt nie chcial mi powiedziec owszem oferuja jakies podmiany w serwisach autoryzowanych ale nikt mnie nie poinformowal co wymineniaja nie dostalem zadengo schematu ani tez nawet maila z potwierdzeniem co z czym dziala o to najbardziej prosilem i 0 dokumentacji technicznej "tajna" ... oczywiscie wszystko czego udalo mi sie dowiedziec umiescilem NIEODPLATNIE na tej stronie :>
Rekomendowane odpowiedzi