lysy Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam, mam problem bagażnik sie nie otwiera słychać jak mechanizm centralnego otwiera ale mimo to nie moge go otworzyć czy moża to zrobić od środka bagażnika? Z góry dzieki za pomoc[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2008, 18:02 _________________________________________________prośba do Adminów o usunięcie postu po głępszych poszukiwaniach znalazłem odpowiedź. Przepraszam za zmieszanie
vanx Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 witam nie wiem jak to jest w sedanie, ale w avancie można otworzyć kluczykiem, wkładam w zamek i otwieram. ja mam podobny problem od dziasiaj - mechanizm słychac że pracuje, a otwiera się co 10 raz. czy ktoś miał już taki problem? muszę otwierać kluczykiem. a otwieranie klapy z kluczyka (przyciskając) nie działa od początku, tj. jakieś 3 tygodnie, jak mam audika. pomocy i pozdrawiam
12RAEL Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 otwieranie klapy z kluczyka (pilota) to opcja i nie wszystkie to mają.. pomimo guzika na kluczyku dla uproszczenia kluczyki są takie same
vanx Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 jak zmieniłem kluczyk na drugi to problem zniknął. pewnie słaba bateria w kluczyku. Lysy pochwal się swoim rozwiazaniem problemu. to co w moim?
lysy Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t6137.0.html;highlight=bagażnik (wiem że po wpisaniu w wyszukiwarke słowa "bagaznik wyświetlaja sie 32 strony ale czasami waro torche czasu poświęcić i je przejżeć!!! Wiem po sobie
Rekomendowane odpowiedzi