Opublikowano 25 Października 201312 l Ostatnio trochę przyciskam swojego klekota i trochę mi się ciepło robi przed niektórymi zakretami stąd pomysł żeby coś pozmieniac... założyłem wątek ale narazie brak odpowiedzi wysłane z Commodore 64
Opublikowano 27 Października 201312 l Przeczytałem cały temat od deski do deski. Zajęło mi to z dobre trzy dni. Prawdę powiedziawszy informacji jest multum tylko roz*****ych po tylu stronach, ze bez cierpliwości można mieć niezły ból głowy. Wniosek: przydałoby się zebrać te wszystkie informacje do kupy. Może było by mniej pytań typu czy tarcze przednie można założyć na tył?; nie wspomnę już o moim zachwycone nad zestawem 320/288 o którym poczytałem na początku i w tak owy zainwestowałem po rozpacz z tytułu tylu innych fajnych rozwiązań.
Opublikowano 28 Października 201312 l są zebrane tylko ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem i zadają non stop te same pytania...
Opublikowano 30 Października 201312 l adoptował ktoś heble z TT-RS / RS3 do A4 A5 B8 z Was ? pasują z mała kosmetyką (przymierzałem i będzie OK) pojawiło się tego sporo na allegro ostatnio i tanio (zaciski + klocki + tarcze w cenie 1000-2000 zł) zestaw 370x32mm, zacisk brembo 4-tłoki dla aut do 250ps powinien śmiało starczyć tarcze TT-RS a RS3 mają różnice w wysokości 10mm taka podpowiedz bo szkoda aby wykupili i nikt z tego nie skorzystał
Opublikowano 30 Października 201312 l Dawno znany temat, problem z felgami. Mało która 18" to ogarnia.
Opublikowano 31 Października 201312 l Setup bardzo fajny, lekki zacisk i tarcza Booster na tym jezdzi
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Przymierzam się do kompletnej modyfikacji hamulców. Czy jesteście w stanie wyjaśnić laikowi, co poza tarczami, klockami i przewodami, należy kupić, aby w pełni zmodyfikować obecny ori komplet? Będę wdzięczny za wylistowanie poszczególnych elementów.
Opublikowano 4 Listopada 201312 l I moze Ci to jeszcze zalozyc ??? Heh, spokojnie Nie ma takiej potrzeby. Po prostu pytam, aby wiedzieć, co jest niezbędne. Tylko tyle.
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Do setupu 320x288 to oprócz tego co już wymieniłeś potrzeba Ci jeszcze zacisków z jarzmami. Chyba, że masz obecnie 288x245 - system ATE, wówczas możesz wrzucić odpowiednie jarzma i nowe tarcze i mieć zestaw 312x255 (zostają stare zaciski, klocki i przewody jeśli nie są sparciałe, wówczas nawet nie musisz odpowietrzać) prosty swap, ale ciężko znaleźć jarzma (nowe swoje kosztują). A tak w ogóle to podaj kod hamulców z wlepki, będzie łatwiej
Opublikowano 10 Listopada 201312 l Chłopaki jaki jest rozstaw śrub mocujących przedni zacisk? Z jakiego porsche by podeszły? Pod tarcze 350 mm 17" wchodzi?
Opublikowano 10 Listopada 201312 l A ja mam krotkie pytanie czy zaciski z s4 b5 z tarcza 321mm podejda do zwyklego a4 b5?
Opublikowano 10 Listopada 201312 l Po zmianie zwrotnicy ,półosi jeśli silnik to nie jakaś V-ka podejdą wysłane z one v
Opublikowano 10 Listopada 201312 l 144 mmporsche Cayenne Bo właśnie widziałem jedną aukcje i pisało 145 mm może się rypnął o mm czy jest też taki rozstaw? A jak z kołem? 17" minimum czy 18"?
Opublikowano 10 Listopada 201312 l Arturoo dzieki za odpowiedz.Pytam bo zmieniam u siebie wiec za jakis czas bede mial hamulce na handel z mojego s4.Co do oznaczen-Te z oznaczeniem 17 ZR/ZL podejda pod 17 tylko uwazac zeby nie kupic dwoch z takim samym oznaczeniem ZR lub dwoch ZL .