Opublikowano 30 Marca 201412 l Które były dla Ciebie ? Mam tego tyle do wysyłki... te złoto-miedziano jakieś tam Sam tył podesłałem Ci do poskładania jak należy, kasa jak coś też już poszła na konto
Opublikowano 30 Marca 201412 l Hej noszę się z zamiarem zmian hamulców w moim samochodzie, niestety nie wiem jakie rozmiary tarcz mam zamówić, wiem że w b6 występują m.in. 288/280 przód i 245/255 tył. Nie mam wlepki w kole zapasowym więc nie jestem w stanie sprawdzić jaki zestaw posiadam. Jakie są dedykowane dla 1.9 tdi AVF? W razie co mam tam conieco ;-)
Opublikowano 30 Marca 201412 l Które były dla Ciebie ? Mam tego tyle do wysyłki... te złoto-miedziano jakieś tam Sam tył podesłałem Ci do poskładania jak należy, kasa jak coś też już poszła na konto tak, sa juz poskładane we wtorek wysyłka
Opublikowano 30 Marca 201412 l Które były dla Ciebie ? Mam tego tyle do wysyłki... te złoto-miedziano jakieś tam Sam tył podesłałem Ci do poskładania jak należy, kasa jak coś też już poszła na konto tak, sa juz poskładane we wtorek wysyłka Dzięki wielkie ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ---------- To dorzuć Tomku do paczki ten komplet w oplocie, kasa właśnie poszła
Opublikowano 30 Marca 201412 l Hej noszę się z zamiarem zmian hamulców w moim samochodzie, niestety nie wiem jakie rozmiary tarcz mam zamówić, wiem że w b6 występują m.in. 288/280 przód i 245/255 tył. Nie mam wlepki w kole zapasowym więc nie jestem w stanie sprawdzić jaki zestaw posiadam. Jakie są dedykowane dla 1.9 tdi AVF? Avant? Wlepkę masz pod tylną kanapą. Albo w książce serwisowej. Jeśli masz 130PS to powinieneś mieć ATE 288/245. Lucas 280/245 z reguły wędrował do 1.6Pb i 1.9 101PS AVB. Ale lepiej sprawdź wlepkę i przymierz się do swapa na coś większego np 320/280.
Opublikowano 30 Marca 201412 l Które były dla Ciebie ? Mam tego tyle do wysyłki... te złoto-miedziano jakieś tam Sam tył podesłałem Ci do poskładania jak należy, kasa jak coś też już poszła na konto tak, sa juz poskładane we wtorek wysyłka Dzięki wielkie ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ---------- To dorzuć Tomku do paczki ten komplet w oplocie, kasa właśnie poszła OT....ALLELUJA ......................... w końcu to zrozumiałeś
Opublikowano 30 Marca 201412 l Które były dla Ciebie ? Mam tego tyle do wysyłki... te złoto-miedziano jakieś tam Sam tył podesłałem Ci do poskładania jak należy, kasa jak coś też już poszła na konto tak, sa juz poskładane we wtorek wysyłka Dzięki wielkie ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ---------- To dorzuć Tomku do paczki ten komplet w oplocie, kasa właśnie poszła OT....ALLELUJA ......................... w końcu to zrozumiałeś Nie ukrywam, że w głównej mierze to Twoja zasługa i naszej ostatniej rozmowy - jak już to już
Opublikowano 31 Marca 201412 l Dave , jaki koszt u Ciebie przygotowania i malowania proszkowego zacisków 320 przód ? Jesli chcesz to napisz na pw.
Opublikowano 1 Kwietnia 201412 l Panowie a tak na szybko... co dają przewody w oplocie? Jakby nie patrzeć parę złotych one kosztują.
Opublikowano 1 Kwietnia 201412 l Panowie a tak na szybko... co dają przewody w oplocie? Jakby nie patrzeć parę złotych one kosztują. Normalny przewód ma to do siebie ,że jak sie płyn zagrzeje to może pęcznieć....przy przewodzie w oplocie nie ma tego zjawiska
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l mam teraz na przodzie heble s4 b6 tarcza wiadomo 345, czy mogę podmienić tylko zaciski na te z s4 b8 zostawiając stare tarcze z b6???