Opublikowano 13 Maja 201412 l sprawdz jak jest napieta linka recznego jak baranie jaja tak napieta, jak reczny zaciagne o 5cm to mi blokuje tylne kola na suchym asfalcie.
Opublikowano 13 Maja 201412 l no to juz wiesz gdzie jest lipa gdzie jest regulacja tej linki zeby mu troche popuscic na wodzy? Podejrzewam ze machanior po prostu przelozyl zaciski i tyle bez zbednych testów
Opublikowano 13 Maja 201412 l Ja u siebie po przełożeniu na 288 nie musiałem nic regulować, ręczny działa tak jak poprzednio. Może mechanior coś spidolił. Zdejmij koła i zobacz jak masz założoną linkę, wsuwka blokująca na miejscu ?
Opublikowano 14 Maja 201412 l Mi też na początku lipnie działał ręczny po wymianie hebli, z tym że w drugą stronę. Mechanior kilkakrotnie zaciągnął i zwolnił ręczny i wszytko się samo ustawiło:decayed:
Opublikowano 14 Maja 201412 l Dev czy te tarcze Tarcze hamulcowe ZIMMERMANN STANDARD CoatZ 100.3312.20 będą pasować do zacisków 320 ?
Opublikowano 14 Maja 201412 l Mi też na początku lipnie działał ręczny po wymianie hebli, z tym że w drugą stronę. Mechanior kilkakrotnie zaciągnął i zwolnił ręczny i wszytko się samo ustawiło:decayed: po wymianie trzpieniu reczny troche poszedl do gory i felgi zimne po przejazdach, przednie jeszcze delikatnie trzymaja ale nowe klocki dam im troche niech sie podetrą
Opublikowano 18 Maja 201412 l Panowie jak poradzic sobie z sygnalem o kończących sie klockach w b5 ? Zronilem zworki w wtyczkach czojnika i nic to nie dało :-\ gdzie moze byc jeszcze przerwa ? Wysłane z mojego GT-I9100
Opublikowano 18 Maja 201412 l To samo za kazdym razem wyskakuje blad Wysłane z mojego GT-I9100 ---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ---------- To samo za kazdym razem wyskakuje bladZ tego co sie dowiedzialem to sygnal odzie jak jest przerwa w obwodzie :-( pytanie czy trzeba blad skasowac jakiś vagiem ? Wysłane z mojego GT-I9100
Opublikowano 18 Maja 201412 l To wychodzi z licznika idzie do koła z niego na drugie i wraca do licznika. Czyli sprawdź oba koła lub oba zmostkuj.
Opublikowano 18 Maja 201412 l Stawiam ze przetarte przewody. W liczniku to chyba zielono szary z brązowym trzeba zmostkowac. Od koła do koła chyba czarny. Można jeszcze spróbować dwa metry kabla i połącz te mostki ze sobą prawe i lewe koło i zobacz co będzie. Albo szybciej bo to masą sterowane to te mostki jeszcze zmasuj do budy. PS. Nie denerwuj się ale pytanie . To na pewno klocki czy kontrolka braku płynu hamulcowego lub ręczny? Bo już dużo widziałem. ;-)