Opublikowano 16 Czerwca 201412 l :banan: i co z tego jak te zaciski nie wystepuja na rynku wtornym a nikt tu nowych nie kupuje... moze za 3-4 lata zaczna sie pojawiac na allegro:P a nie miną 4 strony kolejne tego wątku i wraz się będą pytac:D ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- tarcze hamulcowe zaciski klocki Audi Q5 SQ5 8R (4268696642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. fajny hebel i w sumie w niezlej cenie
Opublikowano 17 Czerwca 201412 l do fachowców pytanie czy zaciski z S5 i tarcze i klocki podejdą do audi a4 b7 sedan ??
Opublikowano 17 Czerwca 201412 l to bardzo nie dobrze Mogę kupić za dobrą kasę no ale jak nie pasi to trudno rozumiem że tylko od S4 mam szukać i od RS4 jak coś tak ? czy jakieś inne audi wchodzą w grę też ?
Opublikowano 17 Czerwca 201412 l od b8 tarcze nie pasuja. szukaj zestawów z b7. Przedstawiłem Ci zresztą oferte...
Opublikowano 17 Czerwca 201412 l hamulce producent dobiera pod silnik do fachowców pytanie czy zaciski z S5 i tarcze i klocki podejdą do audi a4 b7 sedan ?? Tylko zaciski
Opublikowano 17 Czerwca 201412 l aha czyli zaciski z jarzmami od S5 podejdą , wystarczy żebym tylko do tych zacisków i jarzm kupił np tarcze od S4 345 ??
Opublikowano 17 Czerwca 201412 l Jest kilka spraw ktoremusisz ogarnac aby bez klopotu to zalozyc i jezdzic:wink:
Opublikowano 17 Czerwca 201412 l pytam bo moge okazyjnie kupic taki zestaw zacisków z jarzmami co prawda z tarczami ale skoro tarcze nie podejda mozna zawsze odsprzedac a kupic na to konto od S4 a moim zdaniem 1000 zł za kompletny zestaw to nie są jakieś duże pieniądze co prawda zalezy co trzeba tam przerobić bo jak koszty duze to sie nie oplaca i po drugie sprawa jaka to jest ingerencja bo nie lubie z heblami kombinowac bo jak wiadomo trzeba z tym tematem ostroznie
Opublikowano 17 Czerwca 201412 l czyli śmiało kupować zaciski od S5 wraz z jarzmami a później dokupowywać resztę gratów ? możesz na PW mi napisac co bym potrzebował ? chce mieć upgrade zacisków i tarcz żeby były przystosowane pod moc około 300 zeby to spokojnie hamowało , dla mnie bez roznicy czy jest zestaw od s4 czy od s5