Opublikowano 18 Grudnia 201510 l http://allegro.pl/zaciski-hamulcowe-przod-audi-a4-b6-b7-320mm-i5816468778.html Mogą być tę? Tylko czy osłony trzeba wymieniać przewody przerabiać i jaki felgi 16" chodzi o ET?
Opublikowano 18 Grudnia 201510 l Wiem kolego że w 15" tego nie wsadze. Chcę kupić felgi 16" biedronki bo tak w tym temacie jest ze pasują lub felgi z ET 42. Kalkuluje ile ten mod wyniesie czy się zamknie w 2-2,5k.
Opublikowano 18 Grudnia 201510 l Ale wy macie problemy. Proste pytanie, czy na 312/255 do jazdy na mieście "ostrej" styknie? będzie duża róznica w porównaniu do 320/288, jest sens inwestować skoro 90% jeżdze po mieście? próbujesz porównywac dwa zupełnie inne zestawy dla laika jest to 312/255 vs. 320/288 czyli 8mm z przodu i aż 33 mm z tyłu a dla mnie jest jest to 312/25-245/10 i 320/30-288/12 czyli jest ogromna róznica w pojemnoości cieplnej tych dwóch zestawów wystarczy że wezmiesz do reki 312 i 320mm róznica jest kolosalna wiec sie nie zastanawiaj tylko pakuj 320/288 bo 312/255 jest "prawie" dobre ale do A3 a nie A4 i o to mi chodziło thx
Opublikowano 18 Grudnia 201510 l Wiem kolego że w 15" tego nie wsadze. Chcę kupić felgi 16" biedronki bo tak w tym temacie jest ze pasują lub felgi z ET 42. Kalkuluje ile ten mod wyniesie czy się zamknie w 2-2,5k. Spokojnie jeszcze Ci zostanie moge Ci ogarnac SWAP na przod komplet p&p
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Tomek z tarcz zostało ładnie bo ok 30.5mm Ostatnio podjechałem do jednego tokarza,chciałem mu zostawić piasty do przetoczenia to zjechał mnie jak gówniarza: 'Panie ja panu tego nie zrobie nikt mądry sie tego nie podejmie,piasta będzie krzywa i będą takie bicia ze pan popamięta" Pytam sie dlaczego to mi powiedział ze tokarka nie weźmie mu równo a tam musi być bez błedu. Podziękowałem i spierdzielałem stamtąd bo dużo nie brakowało a ukamienowałby mnie za herezje Po świętach szukam kogoś kto ma wiecej rozumu
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Koledzy potrzebuje kupić klocki w przyzwoitej cenie do zacisku czterotłoczkowego brembo z q5 z tarczą 320. Będzie to pracować z ori tarczą 320 w b7. Nie znalazłem nic poza brembo http://allegro.pl/klocki-hamulcowe-trw-przod-audi-q5-12-gdb2022-i5815964894.htmli trw. jest sens któreś brać czy lepiej jakieś droższe? czy blacha która je dociska jest w zestawie? jak nie to gdzie mogę ją znaleść?
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Koledzy potrzebuje kupić klocki w przyzwoitej cenie do zacisku czterotłoczkowego brembo z q5 z tarczą 320. Będzie to pracować z ori tarczą 320 w b7. Nie znalazłem nic poza brembo http://allegro.pl/klocki-hamulcowe-trw-przod-audi-q5-12-gdb2022-i5815964894.htmli trw. jest sens któreś brać czy lepiej jakieś droższe? czy blacha która je dociska jest w zestawie? jak nie to gdzie mogę ją znaleść? Napisz do kolegi Wandej lub zadzwoń do Dev'a
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Wes Tomek z tarcz zostało ładnie bo ok 30.5mm Ostatnio podjechałem do jednego tokarza,chciałem mu zostawić piasty do przetoczenia to zjechał mnie jak gówniarza: 'Panie ja panu tego nie zrobie nikt mądry sie tego nie podejmie,piasta będzie krzywa i będą takie bicia ze pan popamięta" Pytam sie dlaczego to mi powiedział ze tokarka nie weźmie mu równo a tam musi być bez błedu. Podziękowałem i spierdzielałem stamtąd bo dużo nie brakowało a ukamienowałby mnie za herezje Po świętach szukam kogoś kto ma wiecej rozumu Lepiej kup nowa piaste, za przetoczenie dobry tokarz bierze 60-80zl, szanse ze zostanie to skopane stawiam 50/50. Piasta nowa kosztuje ile 150zl, a masz pewnosc ze bedzie dobrze.
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Koledzy potrzebuje kupić klocki w przyzwoitej cenie do zacisku czterotłoczkowego brembo z q5 z tarczą 320. Będzie to pracować z ori tarczą 320 w b7. Nie znalazłem nic poza brembo http://allegro.pl/klocki-hamulcowe-trw-przod-audi-q5-12-gdb2022-i5815964894.htmli trw. jest sens któreś brać czy lepiej jakieś droższe? czy blacha która je dociska jest w zestawie? jak nie to gdzie mogę ją znaleść? Lepszym wyborem będą raczej Ferodo FDB1877 Tarcze pasują, można je trochę stoczyc ze średnicy coby nie było wielkiego rantu. Ja zbierałem 1,1mm z promienia (średnica mniejsza o 2,2mm) i nawet ładnie to wygląda.
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Wes Tomek z tarcz zostało ładnie bo ok 30.5mm Ostatnio podjechałem do jednego tokarza,chciałem mu zostawić piasty do przetoczenia to zjechał mnie jak gówniarza: 'Panie ja panu tego nie zrobie nikt mądry sie tego nie podejmie,piasta będzie krzywa i będą takie bicia ze pan popamięta" Pytam sie dlaczego to mi powiedział ze tokarka nie weźmie mu równo a tam musi być bez błedu. Podziękowałem i spierdzielałem stamtąd bo dużo nie brakowało a ukamienowałby mnie za herezje Po świętach szukam kogoś kto ma wiecej rozumu Lepiej kup nowa piaste, za przetoczenie dobry tokarz bierze 60-80zl, szanse ze zostanie to skopane stawiam 50/50. Piasta nowa kosztuje ile 150zl, a masz pewnosc ze bedzie dobrze. W sumie masz racje ale czy te zamienniki dają rady??? Tokarzy mam sprawdzonych ale zawalonych robota sam juz nie wiem.
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Napisano dziś, 12:59 poloaudi, dnia 20 Gru 2015 - 12:09, napisał: Koledzy potrzebuje kupić klocki w przyzwoitej cenie do zacisku czterotłoczkowego brembo z q5 z tarczą 320. Będzie to pracować z ori tarczą 320 w b7. Nie znalazłem nic poza brembo KLOCKI HAMULCOWE TRW PRZĂD AUDI Q5 12- GDB2022 (5815964894) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje.i trw. jest sens któreś brać czy lepiej jakieś droższe? czy blacha która je dociska jest w zestawie? jak nie to gdzie mogę ją znaleść? Lepszym wyborem będą raczej Ferodo FDB1877 Tarcze pasują, można je trochę stoczyc ze średnicy coby nie było wielkiego rantu. Ja zbierałem 1,1mm z promienia (średnica mniejsza o 2,2mm) i nawet ładnie to wygląda. Ok ja szukałem do q5 może dlatego. Jesteś pewny że będą pasować, bo jak tak to już je biorę Powiedz mi jeszcze jak z tą blaszką nad klockami, bo jej nie mam. Jest w komplecie?
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l W sprawie tych klocków odezwij sie np. do Wandej'a, raczej nie będziesz stratny Klocki będą pasowac, blaszki raczej nie ma, ale nie jestem pewny. Poczekaj, a ktoś pewnie poratuje jej numerem w zamienniku.
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Tomek z tarcz zostało ładnie bo ok 30.5mm Ostatnio podjechałem do jednego tokarza,chciałem mu zostawić piasty do przetoczenia to zjechał mnie jak gówniarza: 'Panie ja panu tego nie zrobie nikt mądry sie tego nie podejmie,piasta będzie krzywa i będą takie bicia ze pan popamięta" Pytam sie dlaczego to mi powiedział ze tokarka nie weźmie mu równo a tam musi być bez błedu. Podziękowałem i spierdzielałem stamtąd bo dużo nie brakowało a ukamienowałby mnie za herezje Po świętach szukam kogoś kto ma wiecej rozumu Wez to spakuj i wyslij do mnie to Ci ogarne
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Zadzwonię jutro na spokojnie podadamy. Jak możesz sprawdź po wiele byś miał klocek do tego zestawy
Opublikowano 22 Grudnia 201510 l Ostatnio zrobielem zestaw pasujacy do a4, seryjny kibelek 345x30 i jednotloczek zostal zastapiony 350x32 i 6 tloczkiem, problem fadingu rozwiazany:) mozna oceniac estetyka bo juz tu mi koledzy powiedzieli ze 6 tloczek nie hamuje wcale:) A tu skonczona ostatnio ciekawostka starsza audiczka, ktos wie jaka?