Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 zrób zdjecie przed rozbiórka i wklej tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Luz ? W korym dokladnie miejscu ?Zdejmij kolo niech ktos naciska na hamulec i zobacz co sie dzieje Moze cos nie jest skrecone śruby te na imbus 7 chyba sprawdzone i są dokręcone...ale jak się puknie w zacisk ręką to jest takie dziwne metaliczne stuknięcie mech stwiewrdzil ze to cos na prowadzeniach czy jakoś tak...ale nie pozwoliłem mu nic ruszać bez konsultacji z Tobą kupujesz zaciski niewiadomo od kogo to potem tak masz... (Dev mam nadzieje że to nie od Ciebie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Artur sprawdź luz na sworzniach dolnych wahaczy pewnie to przez jeden z nich te stuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Luz ? W korym dokladnie miejscu ?Zdejmij kolo niech ktos naciska na hamulec i zobacz co sie dzieje Moze cos nie jest skrecone śruby te na imbus 7 chyba sprawdzone i są dokręcone...ale jak się puknie w zacisk ręką to jest takie dziwne metaliczne stuknięcie mech stwiewrdzil ze to cos na prowadzeniach czy jakoś tak...ale nie pozwoliłem mu nic ruszać bez konsultacji z Tobą kupujesz zaciski niewiadomo od kogo to potem tak masz... (Dev mam nadzieje że to nie od Ciebie ) Siemian ale wtopiłes ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Artur sprawdź luz na sworzniach dolnych wahaczy pewnie to przez jeden z nich te stuki dzieki wielkie...zerkne jak wjade juz na podnosnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ode mnie montuje w stodole to ma :grin::grin: ufff... sorry Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 patrz jak wybrnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dev, potrzebuję twojej pomocy... ogarniesz mi przewody w oplocie pod zaciski brembo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 No problem, jaka ma byc długość, kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 No problem, jaka ma byc długość, kolor ? Booster pisz dokładnie jaki chcesz kolor....!!!!!.....ma kilka do wyboru ...pisz bo jak nie napiszesz to devastation wybierze za Ciebie.....i zdziwisz się jaki wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 mogą być nawet różowe, byle by wszystko pasowało:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 mogą być nawet różowe, byle by wszystko pasowało:decayed: Bingo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 masz załatwione Bede jutro w GD to moge do Ciebie podjechać i obczaic temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 o której będziesz latał po Gda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Musze odebrac Tiguana, montuja mi nowe Webasto w Gdyni na Hutniczej Odbior ok 12. Potem jade do Ikei to mozemy tam sie spotkac. Wrzuc mi nr handy na pw, moj nr masz ponizej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 dev małe pytanie mam powiedz co bys polecił na przód do octavi 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Jaki motor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 1.9 105 km ale chłop chce zwiększyć moc coś w granicach 170 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Trzeba zmieniac zwrotnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi