kiblos Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 to fotki mojego a4 jak je kupowałem miała bagażnik dachowy no ale już go nie ma jak odbiore ja z warsztatu bo mi rozrząd wymieniają to zrobię nowe fotki no ale tak o to wygląda: o to i nowe foteczki robione własnie
seba1-2 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ładna seria :th:, daj więcej fotek i napisz coś co byś chciał w niej zmodyfikować,ulepszyć,wymienić, ja na pierwszy rzut proponuje jakieś ładne felgi oczywiście minimum 17'' [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2008, 23:07 _________________________________________________no i oczywiście zawias w dół bo bardzo wysoko stoji
olek_BB Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Kolego nie przeceniaj swojej fury. Dobry silniczek do do ewentualnych chipsowań a do tego Quattro to już można powiedzieć perełka a nie "takie tam zwykłe audi" Jak odbierzesz od mechanika to wrzuć więcej fotek, będzie więcej widoczne. Gratki wyboru :th:
moskal Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Kolego nie przeceniaj swojej fury. Dobry silniczek do do ewentualnych chipsowań a do tego Quattro to już można powiedzieć perełka a nie "takie tam zwykłe audi" Jak odbierzesz od mechanika to wrzuć więcej fotek, będzie więcej widoczne. Gratki wyboru :th: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 10:05 _________________________________________________kiblos raczej z tego co pisze to niedocenia , a nie nie przecenia . ogólnie autko ładne :th: , silnik ładny no i Q. co to za lampki masz z przodu ???? zmień zarówki w kierunkach przednich na srebrne , duzo ich na allegro , a lampa od razu bedzie inaczej wyglądać.pzdr
kiblos Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Opublikowano 10 Maja 2008 ja ją co dopiero kupiłem i od razu się zraziłem bo nic nie jedzie ale już przyczyna znaleziona winny jest katalizator zapchany prawie całkowicie już przez ten katalizator na ciepłym silniku ciężko pali bo pełno w nim spalin w przyszły tygodniu już go nie będzie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 13:05 _________________________________________________dodałem nowe fotki
franio Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 spoko, ale podstawa to ładna felga, a ta brzydzi to autko
kiblos Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Opublikowano 10 Maja 2008 to ori audi i idą na zimówki a zamiast nich będą nowe 16 bo 17 opony za drogie
Korzeń Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 heh fajne b5 szkoda ze przed liftem znam je dobrze z allegro zastanawiałem sie nawet nad kupnem
kiblos Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Opublikowano 11 Maja 2008 heh no bo stamtąd je mam :th: było ode mnie nie daleko
Rekomendowane odpowiedzi