sxgn Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam, Proszę o uzupełnienie ankiety do pracy magisterskiej o marketingu na rynku usług turystycznych. Ankieta jest anonimowa a wyniki będą wykorzystane jedynie w celach naukowych http://www.ankietka.pl/ankieta/77052/wykorzystanie-elementow-marketingu-mix-wksztaltowaniu-zachowan-konsumentow-na-rynku-uslugturystycznych.html Dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam sxgn
Cris Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 a ja proponuję wywalić to.koleś się zalogował że tu to dać.
barszczyna Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Możliwe, ale co to komu szkodzi tak naprawdę? Pewnie temat poleci ale ja wypełniłem, nic mnie to nie kosztowało. ; )
kalik Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Jakiś ambitny student. Za moich czasów robiło się 10 ankiet i wynik mnożyło razy X w zależności od potrzeb
pepik Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Jakiś ambitny student. Za moich czasów robiło się 10 ankiet i wynik mnożyło razy X w zależności od potrzeb Dokładnie Moja ankieta poszła
k615 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 I ode mnie też , chociaż nakłamałem trochę
bartek723 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 o de mnie też poszło szczera prawda tylko była
Rekomendowane odpowiedzi