Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja miałem miesiac przerwy bo nie miałem zbytnio czasu i kompa nie miałęm :kwasny:

dobra pany mam 98% w dod umiejetości

1.dowódca=>6 zmysł

2.celowniczy==>naprawa

3.ładowniczy==>naprawa

4.radiooperator==>naprawa

5.kierowca mechanik=>naprawa

co mam im powybierac jako 2 umiejetnosci ?? :decayed:

ja zawsze robie towarzysza broni bo to duzo daje

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

w koncu mam vk 4502 (p) ausf. a poki com d*py nie urywa Tigerem P mi sie lepiej grało:decayed:

btw dostałem 300k za jakies wydarzenie ale nie wiem za co ?? o co w ty chodzi :whistling:

kwtg.jpg

Opublikowano

Zniszczone 30 czołgów w jednym dniu :decayed:

Opublikowano

do konca sierpnia masz to ze raz dziennie dostajesz 300k za zabicie 30fragow:wink:

---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ----------

prosze ode mnie fajna foteczke :wink::decayed: 8fragow :decayed:

5feea9ff02e0ac4amed.jpg

ale ostatnio fajna bitwe stoczylem IS-8 zadalem 5800 uszkodzen :decayed:

Opublikowano
  • Autor

pany a powiedzcie mi o rosyjskich czołgach IS dobre to jest ?:decayed: bo tak sie zastanawiam właśnie nad rosyjskimi czołgami :wink:

Opublikowano

ciezkie czolgi radzieckie sa za***iste tzn KV-1 pozniej wymaxowany KV-1S no i 7 tier czyli IS tez jest bardzo dobrym czolgiem poniewaz duzo sie od niego odbija no a 8 tier czyli IS-3 to jest sieka czyli zwinny szybki dardzo dobry pancerz i do tego dobre dzialo :decayed: niestety nastepny czyli 9 tier czyli IS-8 juz nie jest tak dobry ale jezeli zdobedzie sie to najlepsze dzialo i ogolnie wszystko zrobi sie na maxa to zaczyna sie dobrze grac ja na nim zrobilem swoj rekord w dmg uwalilem 5800 :D polecam również niszczyciele radzieckie su-85b su-85 su-100 su-152 teraz gram isu-152 to jest 8 tier mam go zrobionego na maxa i 10tier ma sieczke ze mna on ma dzialo ktore ma 286 penetracji i 750 sredniego dmg zadaje :decayed: no i jak na 8 tier bardzo duzo zarabia bo ja nim wychodze po 30 tys na czysto srednio zadany dmg 4000:decayed:

Opublikowano

Ruskie tanki sa lepsze... do powyzszych dodal bym tez T150 a najlepszym dzialem zabiera sporo dmg i rudego T34 ale z tym szbkim dzialem potragi niezle mamieszac

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

raczej T-34 bo T34 to Premium Hamburgerów :wink:

Opublikowano

jak dla mnie powiem wam ze ten KV-1S zamiata pieknie na nim sie robi sporo fragow i ogolnie na nim zrobilem jeden z moich lepszych wynikow bo mialem 2100 doswiadczenia za bitwe. Teraz glównie skupilem sie na niszczycielach bawie sie tym ISU-152 bo bardzo ciekawy jestem ob-704 podobno z przodu malo co wchodzi bo wszystko rykoszetuje:decayed:

Opublikowano
  • Autor

no wczoraj sobie pograłem u kumpla wymaxowanym kv-1s:decayed: dobra to je maszyna:wink::wink: a w is3 to kuzwa waliłem dość często na przypał to dużo właśnie nie wchodzi :decayed::decayed: trzeba celowac w weak pointy :wink: a co sadzicie o tym czołgu Maus ?? :decayed: kuzwa to jakis bunkier jezdzacy czy co mega duzy jest :decayed:

Opublikowano

10 tier nie nadaje się do grania :wink:

Opublikowano

Maus dziadostwo ale trzeba zbierac fragi bo za 10 jest odznaka :decayed: od ISU-152 wchodzi wszystko po 700-800 dmg :decayed:

Opublikowano

Jakie działo do KV-1S ?? bo "na godzinach" sie dorobie :decayed:

Opublikowano

122mm za***iste na 6 poziom robisz masakre srednia uszkjodzen 370dmg

Opublikowano
Jakie działo do KV-1S ?? bo "na godzinach" sie dorobie :decayed:
122mm za***iste na 6 poziom robisz masakre srednia uszkjodzen 370dmg

ja tam nie wiem, mi sie lepiej gralo 85mm, ta 122 jest tak wolna ze mozna do kibla wyskoczyc zanim sie zaladuje, i amunicja droga...

Opublikowano
  • Autor

Ja narazie mam wymaxowanego kv-1 i zbieram na KV-1S te działko 122 lipa ze sie tak długo ładuje:kwasny: ale jak sie kupi z 2 pociski kumulacyjne za golda to jak jebniesz to masakra :decayed::decayed: tylko zaraz pisza na czacie " gold noob " :grin::grin::grin:

a czy ktos mi może powiedzieć w sprawie niszczycieli co lepsze isu 152 czy jagdtiger 8.8 ??

Opublikowano

KW-1S z działem 122 na poczatku wkurza ale z czasem trzeba się nauczyć jezdzić tym czołgiem i daje sporo frajdy ... dokupienie modułów, załoga na maksa odpowiednie sprzęty i można zredukować czas ładowania. Wczoraj pomimo rozstawienia na dole listy zapodałem nieco ponad 3000 uszkodzenia

Opublikowano
  • Autor

no te moduły później dużo dają ja mam w VK 4502 (P) Ausf.A mechanizm dosyłający, stabilizator pionowy, ulepszona wentylacja i zaczęło mi się całkiem przyjemnie grać :decayed: do tego załoga wyszkolona i można rypać :decayed:

Adaś jaki masz nick?? :wink:[h=2][/h][h=2][/h]

Opublikowano

heh zaloga na maksa i moduly to ja mialem zawsze i to dziala na kazde dzialo nie tylko na 122mm ;) nadal jest 4x wolniejsze od tego 85mm

no ale nie wnikam jak tam kazdy lubi grac, ja tam wolalem to mniejsze ;)

pozdro

Opublikowano
  • Autor

ja w kv-1 miałem te 122 i fajnie się grało ale właśnie wolno przeładowywało :decayed::decayed: i teraz mam te 85 :kox::kox: czasem kupie pare pestek za golda i tez ładnie wchodzi :naughty::naughty: i czy ktos mi powie czy załoge z kv-1s mozna przeszkolic na is ??