quadysz Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 juz myslalem ze tylko dla maluchow jakies promocje sa, ale 3x exp zalogi dla IX i X tieru to tez nie w kij dmuchal moskal, to do wtorku rana zdazysz sie zalapac jeszcze
pablo_ua4 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 ja wszystkie mam kupione za normalna cene bo nigdy nie chce mi sie czekac:decayed:
Zaleczeq Opublikowano 13 Września 2013 Autor Opublikowano 13 Września 2013 Tiger P ...Papier jak nic .Wchodzi w niego aż miło czemu ? z przodu ma chyba dobry pancerz pany macie jakies tekstury skompresowane zeby bylo wiecej fpsow ??
insane_Infinity Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 no bo ostatnio non stop trafiam na niego jak smigam Su-152 Z HE
danielo Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Teraz w bitwie widziałem co T110E4 robi z JgPzE100 masakra objechany aż miło lubię takie pykanie strzał i ucieczka i powtórka
moskal Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 A powiedzcie mi jak sie liczy czas na wygranie tych pietnastu bitew za 250k srebra ??? doba od 00:00 - 23:59 czy inaczej ???
Zaleczeq Opublikowano 14 Września 2013 Autor Opublikowano 14 Września 2013 chyba tak jak napisałes bo ja wczoraj grałem od 18 skonczyłem o 23 miałem 21k doświadczenia a dzis juz mam 0 i od nowa zaraz bede wybierał 1 perka na kv 1s i co mam wybrac dla wszystkich towarzysza broni a później na 2 perku naprawę ?? bo na tigerze p miałem 1 perk dowodca 6 zmysł, reszta naprawa, 2perk dowodca naprawa a reszcie cos tam podobieralem
danielo Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 A powiedzcie mi jak sie liczy czas na wygranie tych pietnastu bitew za 250k srebra ??? doba od 00:00 - 23:59 czy inaczej ??? Kliknij na misję i tam jest napisane kasowanie wyników o 5 rano.Co polecacie z modułów polepszyć wytrzymałość.
Zaleczeq Opublikowano 15 Września 2013 Autor Opublikowano 15 Września 2013 są już jakieś tekstury do tej nowej aktualizacji ? bo po niej mam 15-20 fps :kwasny: i niezbyt sie fajnie gra
quadysz Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 powylaczaj sobie kilka rzeczy w ustawieniach i bedzie chodzic szybciej, np wylacz sobie trawe, jakies efekty, jakosc textur mozesz zmniejszyc ale to chyba nie ma az takiego wplywu na szybkosc, choc zalezy tez od karty. Zauwazylem ze oni wprowadzili antyaliasing FXAA co dos mocno obciaza grafe, sprobuj to przestawic na zwykly
moskal Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 są już jakieś tekstury do tej nowej aktualizacji ? bo po niej mam 15-20 fps :kwasny: i niezbyt sie fajnie gra stary ja cały czas mam miedzy 8-15 wiec u ciebie nie ma jeszcze tragedii :kox:
adadur Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 z mojego lapka też para bucha jak gram w WOTa, w przyszłym trzeba pomyśleć o wymianie
Zaleczeq Opublikowano 16 Września 2013 Autor Opublikowano 16 Września 2013 hehehe to widze nie jestem sam :decayed: laptopy to lipa do gier grzeją się jak koty podczas marcowania :grin:
pablo_ua4 Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 moj brat ma jakiegos asusa on juz ma 3 lata i bez problemowo wczoraj gralem na nim
Zaleczeq Opublikowano 16 Września 2013 Autor Opublikowano 16 Września 2013 c**j wie od czego to zalezy prcka mam i3 , 8gb ramu a grafa 520mx chyba jakos tak takze nie wiem dlaczego to taka lipa Jak bym grał jakimis lajtami to bym chyba nie pogral to bym nic nie widział
moskal Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Ja od jutra odstawiam czołgi , GTA V :naughty:
quadysz Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 ja tam czekam na wercje PC jakos nie moge sie przestawic na pada chyba ze nie wyjdzie w ogole, wtedy przeprosze sie z xklockiem :/
moskal Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 ja tam czekam na wercje PC jakos nie moge sie przestawic na pada chyba ze nie wyjdzie w ogole, wtedy przeprosze sie z xklockiem :/ W GTA lepiej Ci sie gra na myszy ??? :shock3::shock3: Jak ???? rozumiem FPS-y ale reszta gier siada 1000 razy lepiej na pada niz na klawe , po to wymyslili konsole. Gdyby sie lepiej grało na klawie to do konsoli byłyby takie malutkie klawiaturki a nie pady
quadysz Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 hyhy ja jestem z epoki kiedy w quake'a sie napierdzielalo klawa i myszka a czasem i bez myszki hyhy dlatego w kazda gre gra mi sie najlepiej na myszce i klawiaturze ja za to nie rozumiem jak mozna np w BFa grac na padzie
moskal Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 hyhy ja jestem z epoki kiedy w quake'a sie napierdzielalo klawa i myszka a czasem i bez myszki hyhy dlatego w kazda gre gra mi sie najlepiej na myszce i klawiaturze ja za to nie rozumiem jak mozna np w BFa grac na padzie W FPS-y jak najbardziej mozna cisnac na padzie , kwestia przyzwyczajenia
Rekomendowane odpowiedzi