Karl28 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Jeszcze nie rozbierałem,ale oprócz tego co widać to prawdopodobnie pompa wspomagania,poduszki silnika(drążek biegów zablokowany,płyn chłodniczy jest wspomagania też),pęknięta szyba, intercooler, wisko(chłodnica wygieła wiatrak i popchnęła silnik).Wstępnie części bez Airbagów to 2500 tyś same części :gwizdanie: ale poduszki chciałbym mieć bo dzięki nim moją żonę w 5 miesiącu ciąży boli tylko nos i ma krwiaka na nodze Teraz pytanie do obeznanych w temacie: Co w takiej sytuacji najlepiej zrobić? Za 700 funtów afn w avancie powinienem znaleźć. Czy wszystko z przodu oprócz lamp jest tak samo? Proszę o konkretne odpowiedzi Więcej info jak rozbiorę(powycinam-raczej) przód :>
adi2255 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja bym się pokusił o anglika. Zobacz na to z innej strony: bierzesz do siebie co potrzebujesz, a reszta na alledrogo. Jeśli dobrze pójdzie to może być tak, że te części które potrzebujesz, wyjdą Ci za darmo. Różne od europejczyka są: lampy, deska, boczki drzwi, maglownica, pedały, licznik, dmuchawy (te pod deską), nie wiem czy przypadkiem komputer też nie jest po drugiej stronie na podszybiu, jeśli tak to podszybie inne, obudowa komputera i instalacja może się różnić długościami. Jeśli się mylę lub o czyms zapomniałem to niech mnie ktoś poprawi.
Cris Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 dokładnie kup Anglika.reszta forum lub aledrogo.
Karl28 Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 Dzięki Panowie :> Szukam już na angielskich stronach,ale ciężko znaleźć diesla za 500 600 funtów :gwizdanie:
Karl28 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Panowie! Jak ja mam 110 ps i klimatyzację, to czy kupując 90 ps bez klimy to czy wsadzę później chłodnicę klimy?
Bay1 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 mysle ze bezproblemowo.. ale najlepiej szukaj czegos z klima, pozniej dochodza czesci,wentylatory,zaraz jakis przewod klimy..nazbiera sie, jak pozniej masz szukac czesci to poco angol.. szukaj z klima,przekladaj wszystko,reszta na graty albo dobry zapas czesci..
stomi Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 I co będziesz ściągał sobie anglika? Ja ostatnio chciałem sobie kupić auto na części znalazłem tam za 500f ale trzeba było by zapłacić tax 120f za 6mies, niby później zwracają niewykorzystany ale pewności nie ma i ubezpieczenie ok 10f/dzień, dodatkowo lot w jedną strone z 800zł i powrót w moim przypadku 1500zł na bene. Jak narazie odpuściłem zakup auta z anglii chyba że auto jest w Polsce, zbyt dużo formalności.
lapek85 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 opisze Ci mój przypadek kupiłem mega zadbanego passata b5 afn 99 rok za smieszne pieniadze, wersja EU z uszkodzonym automatem, decyzja skrzynia do wymiany na maual na alledrogo i szrotach koszt części ok 1500zł zacząłem szukać anglika i tak mi się trafiło, że niedaleko mnie koleś miał angola passat angol bez zderzaka, błotników i pasa przedniego, oraz na kołach "na sztukę aby były" jest 100% kompletny i sprawny z 98 roku kupiłem po dużem targowaniu za 2000 zł plus 50zł laweta także szukaj angola, napewno wyjdziesz na tym do przodu
pioteros Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 wez pod uwage ze pod maska w angolu cale podszybie jest odwrotnie, czyli pucha ECU, serwo i kilka innych rzeczy
Rekomendowane odpowiedzi