adasio13 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 witam. od jakiegoś czasu wyłącza mi się turbina powyżej 2500 obrotów i podczas jazdy słychać tak jakby syczenie od momentu startu turbiny. myślałem że może mam gdzieś nieszczelne węże albo coś. ale znajomy mechanik mówi że to zapchana turbina jest, bo zbyt mało się otwiera ( ta taka dźwigenka). czy to może być rzeczywiście wina zapchanej turbiny?
vauxhall95 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 turbo prawdopodobnie do wyciagniecia i kompleksowego czyszczenia
rob555 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Trzeba zobaczyc jakie doladowanie > jak za duze to sztanga nie odbija (zapieczone kierownice) jak za male to dziura w dolocie i turbo pcha w atmosfere tak czy siak warto szybko zrobic bo jazda z taka szuszarka grozi jej przedwczesnym zgonem!
adasio13 Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 a jak sprawdzic to doladowanie?
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 bledy do sprawdzenia, logi do wykonania. temat walkowany 1000x. przeszukaj forum. po podlaczeniu do VAGa zamiesc pelne wyniki.
Rekomendowane odpowiedzi