kamilglm Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam! Tak jak w temacie: Czy maglownica z anglika podejdzie do europejczyka? Bo z tego co się orientuje to nie. I co by się nadało z maglownicy z angola do europejczyka? Oczekuje konkretnych i pewnych odpowiedzi. Z góry dzięki
kamilglm Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 Czyli tak jak myślałem A podejdą z niej jakieś części do europejskiej maglownicy?
lesjagl Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Jak przełożysz kierę, to podejdzie ;-) sorki za ot..
kamilglm Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 Nie chodzi mi o przekładkę, tylko znajomemu padła a ja mam na zbyciu ale z anglika
Kraker Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Nie znam się na maglownicy, ale z czystego mechanicznego punktu to chyba tylko zawór zwrotny. Chyba że listwa razem z zębatką i uszczelnieniami... ale jak ktoś by chciał się pobawić, to tylko kompletem. No i pewnie gumy ochronne (mieszki).
MASATO Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Nie znam się na maglownicy, ale z czystego mechanicznego punktu to chyba tylko zawór zwrotny. Chyba że listwa razem z zębatką i uszczelnieniami... ale jak ktoś by chciał się pobawić, to tylko kompletem. No i pewnie gumy ochronne (mieszki). nawet listwa i zębatka jest inna w angliku (w przeciwną stronę jest uzębienie na listwie)
Danny Way Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Nie dziwię sie że kombinujecie jak spojrzałem ile magiel używany do b5 kosztuje
tomek040486 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 z anglika pasuje: półośki wykręcane w listwe wraz z końcówkami, peszle ochronne, sróby i miedziane podkladki do przewodu cisnieniowego i spływowego i nic poza tym.
Turbo1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Czy zawor zwrotny bedzie pasowal od anglika?
Rekomendowane odpowiedzi