a4-freunde Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 jaka cena?? przygarne od przybytku głowa nie boli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 70 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 pomyslimy pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 70 . jak się krzysiek nie zdecyduje to ją bym zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Na dokładkę jest klient docelowo ma być jutro w samo południe . Jak nie poleci to Ślepy będzie Twoja . Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Na dokładkę jest klient docelowo ma być jutro w samo południe . Jak nie poleci to Ślepy będzie Twoja .Kris ok:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 krzysztof moja dokladke chcesz chandlowac ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- nie ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Toć bierze ją Twój rodzony MANEK JA myślałem cały czas o nim , co by mógł upiększyć swoją taczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 no chyba ze ale jak nie on to rob hallo i wpadam po nia ---------- Post dopisany 19-06-2014 at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany 17-06-2014 at 22:56 ---------- troche mi zeszło ale o to efekt podświetlenia klamek no i lampki czerwien i biel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 jest kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 klamki rezales z a6? przymierzam sie do takiego zabiegu tylko czasu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dokładkę zgarnął krzysiek - a4freunde . Walcz z kołami panie .... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 klamki rezales z a6? przymierzam sie do takiego zabiegu tylko czasu brak tak dawcą zostały boczki z audi a6 c5...... kompletna wiazka , wiec nie trzeba było za duzo kombinowac z elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 a to te klamki są P&P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 a to te klamki są P&P? nie tylko wziete jest to co przenosi swiatło ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- i zrezane przez mnie ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- panowie co dalej? bo nie wiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 No jak co, czas na kolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 wiem ze koła musze zmienic i jest plan na avus III w 18' ale najpierw musze swoje sprzedac a tu juz robi sie gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko93 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 siemanko, miśki nie przyczepiły się jeszcze do przednich szyb że są przyciemnione ? Bo robiłem u siebie wczoraj tył i planuje walnąć przód tą najsłabszą folią 25-30% ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 nie jeszcze nie ..... ja zawsze mowie ze juz tak było i sie nie znam ---------- Post dopisany 24-06-2014 at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany 22-06-2014 at 10:03 ---------- dzis szef dał mi do polatania rs4 .wiec kozystajac z okazji cyknolem fote autek u mnie przed blokiem powiem tak robi robote i ten dzwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 j**ane ładne te trzy audic. Mam nadzieje , ze kiedys rs-a zobacze na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi