OficeR Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Potwierdzam slowa Kowiego. Kupilem wszystko sprawne od Maxa i bylo dobrze a przy montarzu juz na auto jeden odmowil posluszenstwa [emoji14] zalozylem jeden z pastucha i jest dobrze tyle ze srebrny i odwrotny send by GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 no i moc podniesiona .... jeszcze małe korekty ale juz teraz jestem HAPPY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ile kosztuje takie podniesienie mocy freunde /? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 ciezko mi powiedziec .....pisz do krzysaudi ja inny mam układ z krzyskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ile kosztuje takie podniesienie mocy freunde /? najzwyklejszy soft na serie standardowo 300-800zł to już żadna tajemnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ile kosztuje takie podniesienie mocy freunde /? najzwyklejszy soft na serie standardowo 300-800zł to już żadna tajemnica Z mojego ajm 116km ile mozna ogarnac ,zeby tak wszystko chodzilo dobrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ile kosztuje takie podniesienie mocy freunde /? najzwyklejszy soft na serie standardowo 300-800zł to już żadna tajemnica Z mojego ajm 116km ile mozna ogarnac ,zeby tak wszystko chodzilo dobrze ? max 145km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ile kosztuje takie podniesienie mocy freunde /? najzwyklejszy soft na serie standardowo 300-800zł to już żadna tajemnica Z mojego ajm 116km ile mozna ogarnac ,zeby tak wszystko chodzilo dobrze ? max 145km TO ja chce Dzieki Kowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 U mnie pykło 149 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 żeby było bezdymnie to 20-25% od seri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja u siebie 1.9tdi avg ze 110km 235nm zrobiłem 142km i 315nm niby miała puszczać lekkiego bąka dymu Ale nic nie puszcza i jest git chodź apetyt rośnie i już brakuje, frenude jaka moc teraz u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 nie wiem jeszcze bedzie mała korekta zeby wszybciej od dołu wstawała ... bede musiał jeszcze jechac na jakies rolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 To czekamy a tak na marginesie idziesz panie jak burza z tym swoim projektem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 staram sie ale luty i marzec bedzie ciezki ..... wszystko trzeba dokonczyc i zapiac na ostatni guzik ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Co to dla cb Zderzak pdc zmieni tyl audi bardzo mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 dzis DHL jeszcze przywiozł mała paczuszke .... moduł pdc teraz trzeba jeszcze to ogarnac . Pany moze podesle ktos jakis link jak to ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ładnie lecisz z tematem, w tym tempie to do wiosny będzie full wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 panowie widział ktos moze gdzies albo zastanawiał sie czy dało by zrobic cos takiego a a4 b5 starsznie mnie to zaciekawiło było to gdzies na forum widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markors400 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 ciekawea sprawa a moze cos od corrado by dopasowal tam jest tylko inny ksztalt lotki by trzeba zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 wiem juz ze kupuje klape i ta lotke od tt ... bede cos modził... moze nie na ten sezon ale na nastepny napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi