Patryś Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Opublikowano 18 Marca 2014 Z felgami chyba będzie ciężko się wyrobić w tym sezonie i muszę latać na S-line ale heble z S4 już są u mnie. Przód i tył Teraz tylko odnowienie, odmalowanie i na auto
tomekhxc Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Z felgami chyba będzie ciężko się wyrobić w tym sezonie i muszę latać na S-line ale heble z S4 już są u mnie. Przód i tył Teraz tylko odnowienie, odmalowanie i na auto uuuuu ten zestawik juz opony obkreca
Patryś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzisiaj wrzuciłem radio z LG do auta nim wpadnie RNS-E bo nagrywanie płyt już mnie denerwowało. Podświetlenie pasuje więc jest ok. Muszę jeszcze ogarnąć kable które są od stacyjki bo nie wyłącza mi się radio jak wyciągam kluczyk. Zamieniałem czerwony z żółtym ale nic nie dawało jak było zmostkowane też nic. I w końcu wrzuciłem białe postoje bo żółte szpeciły tylko.
deal Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 kolor robi robote . nardzo dobre plany powodzenia zycze , sam walczyles z przyciemianiem lamp ?
Patryś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dzieki. Lampy to sprawka Grześka Gwerty
Patryś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Leżą w Polsce. Muszę je dać komuś do odmalowania odnowienia i w czerwcu dopiero wskoczą ---------- Post dopisany 20-04-2014 at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2014 at 18:16 ---------- Z nudów pojechałem płuknąć trochę auto z syfu i pstrykłem jakieś fotki ale nic ciekawego. A tak się prezentuje narazie radyjko które wg mnie gra lepiej niż ori radio no i nie muszę się bawić z płytami. Może nie wygląda za ładnie ale podświetlenie w rzeczywistości jest identyczne jak ori audi i się dobrze komponuje. I jeszcze filmik hehe. Co to z nudów człowiek zrobi.
Patryś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Kolejny. Nie moge skrecic nizej bo juz szuram podloga. Nagram filmik to zobaczycie jak ciezko jest miec glebe w NL. A mowia ze w PL nie ma zycia na glebie.
fantowski Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 zapraszam do Krakowa to pokaże Ci jakie są drogi i na jakiej glebie można śmigać ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- odpuść ten podziemny parking i skręcaj go w dół !! jak Cie lubie tak Ci dobrze radze
H4mm3R Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Kolejny. Nie moge skrecic nizej bo juz szuram podloga. Nagram filmik to zobaczycie jak ciezko jest miec glebe w NL. A mowia ze w PL nie ma zycia na glebie. Byś poszukał robot w DE a nie NL, tam to bynajmniej jest życie i możesz gwint skręcić
Patryś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jakby nie to że nie chcą gadać po angielsku szkopy to bym poszukał a nie mam zamiaru się uczyć niemieckiego Laki tylko się uparł i szprechać będzie hehe
H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jakby nie to że nie chcą gadać po angielsku szkopy to bym poszukał a nie mam zamiaru się uczyć niemieckiego Laki tylko się uparł i szprechać będzie hehe Młody jesteś, może jeszcze kiedyś zrozumiesz
Patryś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 O komuś się podoba. Podpowiedzcie które podesłać.
jedrekx Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 mi się najbardziej podoba pierwsze i trzy ostatnie
DżedajGrd Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Patryk kiedy zawitasz do PL to ustawimy się na jakąś bajerkę?....
pablo_ua4 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 lampy malinka a co do gwintu w nl to musze przyznac racje za duzo tam zwalniaczy itp
Patryś Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 No drogi spoko ale do nich za dużo progów zwalniających i podniesionych skrzyżowań W czerwcu jest plan wrzucić hebelki z s4 w końcu, zamontować chociaż bns (wszystko jest już prócz radia ale to nie problem, kupi się ) bo chcę poświęcić kaskę bardziej na softa niż na rns-e teraz
Rekomendowane odpowiedzi